
مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان از توزیع یکهزار و ۲۰۰ سبد غذایی از ابتدای طرح نوروزی تاکنون در قالب پویش “هلال رحمت” بین نیازمندان استان خبر داد.
به گـــزارش پایگاه اطلاع رسانی بانوی بلـــوچ به نقـــل از ایرنا، علیرضا میربهاءالدین روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: سبدهای غذایی توزیع شده شامل برنج، روغن، حبوبات، کنسروجات، ماکارانی و رب بوده که توسط خیران و داوطلبان جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان تهیه و در قالب طرح پویش “هلال رحمت” بین نیازمندان سطح استان توزیع شده است.
وی بیان کرد: این پویش هر ساله به منظور کمک معیشتی به اقشار کم بضاعت و به مناسبت ایام نوروز و ماه مبارک رمضان با هدف حمایت و مشارکت در تامین بسته های غذایی و همچنین تعامل با خیران و ایجاد فضای مناسب جهت حضور آنان و مساعدت و همکاری در تامین نیازهای اساسی خانواده های کم برخوردار فعالیت میکند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان ارزش سبدهای غذایی توزیع شده را بیشاز ۸۴۰ میلیون ریال اعلام کرد و گفت:رشد سرمایه اجتماعی و مشارکت اجتماعی داروی بیبدیل جامعه امروز بوده و سازمان داوطلبان هلال احمر این برنامههای حمایتی را با مشارکت پذیری آحاد جامعه، به عنوان ارزشی اخلاقی، دنبال کرده است.
وی از فعالیت ۱۳ پست ثابت و سیار ایمنی و سلامت مسافران در سیستان و بلوچستان خبر داد و افزود: همزمان با نوروز در حوزه معاونت امور جوانان علاوهبر فعال بودن پستهای ایمنی و سلامت، پویش بهرفت، فضای دوستدار کودک، جشنواره عکس و فیلم بشر دوستی، پویش چلچراغ و رفیق خوشبخت ما، خیمههای نماز، خدمات زیست محیطی ویژه روز طبیعت و طرح سلامتگر سفر در استان در حال اجراست.
میربهاء الدین از راهاندازی و فعالسازی ۲ پست خواهران در شهرستانهای زاهدان و چابهار و استقرار بالگرد جمعیت هلال احمر در زاهدان خبر داد و گفت: جمعیت هلال احمر استان با تلفن ۱۱۲ در تمام ساعات شبانه روز و ایام تعطیل پاسخگوی سووالات و درخواستهای عموم مردم است.
سیستان و بلوچستان به سبب گستردگی زیاد (۱۱.۵ درصد گستره کشور) و موقعیت جغرافیایی و آب و هوایی از جمله استانهایی است که احتمال وقوع چندین مخاطره طبیعی بطور همزمان در آن وجود دارد، در شمال این استان تندبادها و گرد و غبار شدید و خشکسالی، در مرکز سیل و زلزله و در جنوب نیز احتمال وقوع سونامی و دمای زیاد هوا بعضا تا بیش از ۵۰ درجه و ریزش باران های فصلی و جاری شدن سیل های مقطعی وجود دارد.
هلال احمر سیستان و بلوچستان به عنوان یک سازمان غیرانتفاعی و عضوی از نهضت بین المللی «صلیب سرخ و هلال احمر» همواره در همه حوزه های بهداشت، درمان، توانبخشی، داوطلبان، امور جوانان، امداد و نجات در حوادث طبیعی و غیر طبیعی و غیره پیشتاز بوده است.
۷۸۶
دیدگاه های ارسال شده توسط شما ، پس از تایید مدیر سایت یا دبیر بخش خبری در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت باشد منتشر نخواهد شد.