پایگاه اطلاع رسانی بانوی بلوچ

۱۴۰۲-۰۱-۱۶

پدران چگونه می توانند به پیوند مادر و کودک کمک کنند

اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در facebook

اغلب پدران در ارتباط با نوازاد ظریف و کوچک خود راحت نیستند و ممکن است به همین اندازه در امر مواظبت از مادر نیز احساس ناراحتی کنند. نوزاد دارای دو خواسته اساسی است: غذا و آرامش. بسیاری از پدران از بر آورده کردن هر دوی این خواسته‌ها عاجزند. اگر کودکتان از شیر مادرش تغذیه می کند، واضح است که شما نمی توانید غذا ی کودک را تأمین کنید، اما می توانید مادر را طوری ((تغذیه)) نمایید که بتواند کودک را بهتر تغذیه کند. همچنین، با اینکه مادران با روش های طبیعی بیشتری می توانند کودک را آرام کنند، دارای استعداد منحصر به فردی برای آرام کردن کودکی گریان و ناآرام نیستند . پدران نیز می توانند بیاموزند که به کودک خود رسیدگی کنند.

جوانی که به تازگی پدر شده است، نقش خود را در مورد کودک نوزادش چنین توصیف می کند: ((من نمی توانم از نوزادمان مراقبت کنم و همیشه وسایل آرام کردن  او را در اختیار ندارم، ولی حدأقل می توانم محیطی مطمئن و آرامش بخش به وجود آورم که همسرم دلگرم شود و از کودکمان بهتر مراقبت کرده و به او آرامش دهد.))

کار پدران در دوران پس از تولد ممکن است از کار مادران سخت تر باشد. پدران دو وظیفه را به عهده دارند:

*مستقیماً از نوزادشان مواظبت کنند.

* با مراقبت کامل از مادر به طور غیر مستقیم از کودکشان مراقبت نمایند.

ایجاد محیطی مناسب و مطمئن در دوران پس از تولد نوزاد با دانستن این مطلب شروع می شود که مادر و کودک چگونه به هم پیوند می یابند . این پیوند پیش از تولد کودک شروع می شود. طی نه ما ه بار داری ، مادر و جنین به جهت آنکه مادر نمی تواند کودکی را که در رحم دارد ببیند، بسیار ی از مادران احساس می کنند که کودک به نوعی، وجودی غریبه را تشکیل می دهد. تولد، احساس کمال را به ارمغان می آورد، مادر و کودک رو در رو یکدیگر را ملاقات می کنند. پس از تولد ، احساس مادر در مورد کودکش بین بیگانگی و جدا شدن در نوسان است. او کودکش را از نظری به عنوان موجودی جدای از خود می بیند و در عین حال هنوز احساس می کند که کودک بخشی از اوست . مادر و کودک می توانند هر گاه که لازم است یکی باشند ، یگانگی را تجربه کنند و هر گاه جدا‌شدن آن‌ها لازم باشد از هم جدا شوند. بدین‌گونه هر دو عضو  تشکیل‌دهنده این جفت، احساس کمال  می‌کنند. چنان‌چه مادران و کودکان را پیش از موقع و با شتاب از یکدیگر جدا کنند و یا انرژی متقابل آنها را از یکدیگر منحرف نمایند پیوند طبیعی مادر –نوزاد مورد تهدید قرار می گیرد.

منبع: نقش پدر در مراقبت و تربیت کودک نوشته شرف الدین شرفی

م.رنجبر

۷۸۶

اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در facebook
انتهای پیام/

دیدگاه های ارسال شده توسط شما ، پس از تایید مدیر سایت یا دبیر بخش خبری در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت باشد منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

طراحی سایت و اپلیکیشن

راه اندازی فروشگاه اینترنتی

در سریعترین زمان ممکن کسب و کارت رو آنلاین کن