پایگاه اطلاع رسانی بانوی بلوچ

۱۴۰۰-۱۰-۰۶

گلایه هایش را بشنوید

اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در facebook

وقتی مادرم دنبال من به مدرسه می آمد ، عادت داشت ساعت ها با دوستانش صحبت کند . من خسته بودم ، به او احتیاج داشتم و دلم می خواست در خانه باشم . یک روز ، این را به او گفتم . مادر گفت که این موضوع را نمی دانسته و بلافاصله رفتارش را تغییر داد .

یک بچه ی خیلی کوچک زندگی را همان طور که پیش می آید ، درک می کند ؛ او تفاوت ها را نمی شناسد و قضاوتی نمی تواند بکند . اما با تکامل حس او نسبت به خویش و توانایی وی در تکلم ، شروع به فکر کردن و دیدن جهان از دیدگاه خود می کند . او از تمایلات و آرزوهاش آگاهی می یابد ، می تواند قضاوت هایش را شکل بدهد . این همان زمانی است که او درک می کند . که در واقع اوضاع می تواند متفاوت باشد و وقتی این بینش را با واژه ها بیان می کند، دل به دریا میزند و تمام تجربه ای را که در مورد خود کسب کرده ، ابراز می کند .

به همین دلیل است که به محض کسب توانایی تکلم ، یا ابراز ناامیدی یا نارضایتی ، باید گلایه های او را جدی بگیرید و مودبانه به آنها پاسخ بدهید . اعتماد به نفس و خودشناسی وی به این امر بستگی دارد .

پدر و مادر

*اجازه بدهید پسرتان بفهمد که گلایه کردن کار صحیحی است : کاغذی را در اتاق خوابش بگذارید تا اگر گفت و گوی رو در رو در رابطه با گلایه هایش برایش دشوار است ، نظرات خود را روی آن بنویسد .

*به گلایه های پسرتان گوش بدهید ، چون می تواند نخستین گام او برای مصالحه و درس مهمی در حل درگیری باشد.

*اگر به شما گفت که بین شما و او فاصله ای زیادی افتاده ، آماده ی عذر خواهی باشید .

مربیان

*هر نوع گلایه ای را به پرستش یا تعبیری تبدیل کنید : « به نظر می رسد که این نمره را عادلانه نمی دانی ، چون واقعا این بار خیلی تلاش کردی ، درست است ؟»، «فکر می کنم خودم باید بیش‌تر توضیح بدهم . متشکرم که مرا آگاه کردی .»

*اگر بتوانید وارد دنیای یک دانش آموز شوید ، دیدگاهش را نسبت به مسائل گوناگون ملاحظه کنید و بپذیرید ، الگویی از احترام ، همدلی و درک عاطفی ایجاد خواهید کرد .

منبع : ۱۰۰ نکته در شناخت دنیای پسران

نویسنده  : الیزابت هارتلی بروئر

ترجمه ی آناهیتا آذری

گردآورنده : حلما ریگی

۷۸۶

 

اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در facebook
انتهای پیام/

دیدگاه های ارسال شده توسط شما ، پس از تایید مدیر سایت یا دبیر بخش خبری در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت باشد منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *