پایگاه اطلاع رسانی بانوی بلوچ

۱۴۰۰-۱۰-۰۷

عوارض جانبی مصرف انبه در بارداری

اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در facebook

اسهال

مصرف بیش از حد انبه در بارداری می‌تواند باعث اسهال و در نتیجه از دست رفتن آب بدن شود.

دیابت بارداری

انبه قند ساده زیادی دارد و می‌تواند احتمال ابتلا به دیابت بارداری را افزایش دهد. اگرچه مصرف متعادل انبه با شاخص گلایسمی متوسط می‌تواند به تنظیم قند خون مادرانی که دچار دیابت بارداری شده‌اند، کمک کند.

افزایش وزن

انبه غنی از کربوهیدرات است و در نتیجه مصرف بیش از حد آن روند وزن گیری شما را در ایامی که باردار هستید تسریع می‌کند.

واکنش آلرژیک

بعضی از افراد وقتی با پوست انبه یا عصاره آن تماس پیدا می‌کنند دچار حساسیت می‌شوند. بنابراین اگر بعد از خوردن آن دچار خارش شدید، بهتر است انبه را تا پایان بارداری کنار بگذارید.

واکنش آلرژیک به انبه‌هایی که به طور مصنوعی رسیده‌اند

انبه‌هایی که به طور مصنوعی رسیده‌اند هم برای سلامت مادر و هم جنین خطرناک هستند. این میوه به طور مصنوعی با استفاده از کربید کلسیم به مرحله رسیدگی می‌رسد که یک ماده سمی محسوب می‌شود و حاوی فسفر و آرسنیک است. مصرف چنین انبه‌هایی می‌تواند باعث اختلالات خلقی، خواب‌آلودگی، سردرد، گیجی، تشنج، زخم‌های دهان و سوزش دست و پا شود.

فرستنده : زهرا شاقوزایی از کانون زابل

منبع : خواص میوه ها

۷۸۶

 

 

اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در facebook
انتهای پیام/

دیدگاه های ارسال شده توسط شما ، پس از تایید مدیر سایت یا دبیر بخش خبری در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت باشد منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *