پایگاه اطلاع رسانی بانوی بلوچ

۱۴۰۰-۱۰-۰۷

توصیه هایی برای ایجاد عادت‌های خوب

اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در facebook

نوع زندگی شما باید برای رسیدن به موفقیت تنظیم بشه طوری زندگی کنید که در جهت رسیدن به هدفتون حرکت کنید. فرض کنید تصمیم دارید عادت ورزش کردن رو درون خودتون ایجاد کنید.

به همین خاطر عضو یک باشگاه ورزشی میشید. اگه باشگاه شما اون سر شهر باشه، قطعا به طور مرتب برای ورزش کردن به باشگاه نمیرید. شاید بگید خب من بهترین باشگاه رو انتخاب کردم که بهترین نتیجه رو بگیریم. وقتی میگیم نوع زندگی شما باید ِ متناسب با رسیدن به موفقیت باش منظورمون اینه که اگه بهترین باشگاه جایی هست که نمیتونید به طور منظم برای ورزش کردن بهش مراجعه کنید، یک باشگاه خوب یا حتی معمولی رو انتخاب کنید تا بتونه به شما در رسیدن به هدف کمک کنه. برنامههاتون رو طوری تنظیم کنید که بتونید انجامشون بدید. اگه تصمیم دارید وزن کم کنید، مدل زندگیتون رو متناسب با این هدف تنظیم کنید. یعنی یخچالتون رو از مواد غذایی نا مناسب که باعث اضافه وزن میشه خالی کنید.

به خودتون اضافه کنید: اگه دوست دارید در ایجاد عادتهای خوب موفق باشید، سعی کنید تجارب زندگی خودتون رو بیشتر کنید. باید آدمهایی که این مسیر رو طی کردن صحبت کنید. درباره زندگی آدمهای موفق مطالعه کنید. اجازه بدید که بیشتر و بیشتر بدونید. این طوری به خودتون و دانستههاتون اضافه میکنید.

خودتون رو زیر بار مسئولیت ببرید:اگه واقعا قصد دارید عادتهای خوب در خودتون ایجاد کنید، این موضوع رو با دیگران مطرح کنید. اجازه بدید دیگران از تصمیم شما با خبر باشند. این کار باعث میشه شما حس کنید دیگران شاهد رفتار و اعمال شما هستند و خودتون رو زیر بار مسئولیت احساس کنید. با وجود شبکههای اجتماعی این کار راحتتر هم شده. میتونید تصمیم خودتون رو در شبکههای اجتماعی اعالم کنید. وقتی چندین نگاه شما رو زیر نظر گرفته باشه این احساس مسئولیت بیشتر و قویتر میشه. همین کار باعث میشه در رسیدن به هدف جدیتر و مصمم‌تر باشید

یک شریک برای رسیدن به موفقیت پیدا کنید: یک شریک برای رسیدن به موفقیت پیدا کنید وجود یک همراه خوب میتونه خیلی مفید باشه. شخصی رو پیدا کنید تا برای رسیدن به هدف، شانه به شانه شما حرکت کنه. اگه برای ایجاد عادتهای خوب در خودتون چنین کسی رو پیدا کنید، شما رو نسبت به هدفی که دارید متعهد نگه میداره. شما هم برای اون شخص همین کار رو انجام میدید

در عین رفاقت، رقابت کنید: حس رقابت میتونه موتور انگیزه شما برای تالش کردن رو روشن نگه داره. اگه رفاقت در کنار رقابت وجود داشته باشه، میتونید تجربیات خودتون رو به طرف مقابل منتقل کنید و اون هم همین کار رو انجام بده. به این ترتیب رقابت باعث تالش بیشتر و انتقال تجربیات باعث زودتر رسیدن به هدف میشه.۶ -به خودتون هدیه بدید: نیمه پر لیوان رو ببینید و به خودتون هدیه بدید. وقتی برای رسیدن به هدفی به طور جدی و با برنامه تالش میکنید، تغییرات رو در زندگی خودتون احساس میکنید و نتایجی از تالشتون مشاهده میکنید. پس به خاطر بوجود اومدن این تغییرات برای خودتون جشن بگیرید و به خودتون هدیه بدید.

منبع : مجله امید

تهیه وتنظیم : مهرانگیز امیرزهی

۷۸۶

اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در facebook
انتهای پیام/

دیدگاه های ارسال شده توسط شما ، پس از تایید مدیر سایت یا دبیر بخش خبری در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت باشد منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

طراحی سایت و اپلیکیشن

راه اندازی فروشگاه اینترنتی

در سریعترین زمان ممکن کسب و کارت رو آنلاین کن