پایگاه اطلاع رسانی بانوی بلوچ

۱۴۰۰-۱۰-۱۱

دوستان کودکتان را بپذیرید

اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در facebook

سال های متمادی ، ما همگی با هم بودیم . مادر همیشه دوستانم را دوست داشت . وقتی که مدرسه را تمام کردیم ، مادرم برای قدردانی از آنها تربیتی داد که به خرج او به گردش برویم و اوقات خوشی را با هم سپری کنیم . برای پسر – در هر سنی که باشد – دوستانش مهم هستند . آنها باعث می شوند که او احساس تعلق کند ، اینکه دوستش دارند و دوست داشتنی است . دوستان به او اعتبار می بخشند ، در نیازهایش سهیم هستند و علایق او را بسط می دهند . آنها به وی هویت می بخشند . او می اندیشد : « من با چنین شخصی دوست هستم ، پس خودم نیز مانند او هستم .» دوستان به او کمک می کنند تا وقتش را پر کرده و تفریح کند ، معاشرتی شود و بیاموزد که چگونه بخشی از گروه شود . آنها اعتماد به نفس او را افزایش می دهند و امنیت و مصونیت زیادی به وی می بخشند .

دوستان واقعی در زمان مشکلات در کنار او خواهند  بود و صادقانه و دلسوزانه حمایتش می کنند . دوستان او بخشی از خود او می شوند ، به همین خاطر اگر به او بگویید که انتخابش صحیح نبوده است ، مشکل دوچندان می شود ؛ اگر دوستانش را نفی کنید ، او را نفی کرده اید . وقتی که دوستانش با خانواده ی شما “هماهنگی” داشته باشند ، شما از اینکه دیگران او را پذیرفته اند ، احساس غرور و آسودگی می کنید . وقتی که بچه ها با افراد نامناسبی دوست می شوند که برنامه های شما را خراب می کنند ، و یا ارزش های مورد نظر شما را ندارند ، و مشکل آفرین هستند ، قضیه به مراتب دشوارتر می شود .

پدر و مادر

*دوستان پسرتان را به خانه یا گردش بیرون از خانه دعوت کنید تا بتوانید با آنها بیشتر آشنا شوید .

*ویژگی هایی را که در دوستان او می پسندید ، به وی بگویید .

*از توانایی پسرتان در داشتن دوستی صمیمانه با دیگران تعریف کنید .

*اگر دوستانش نفوذ زیان آوری در او دارند ، از او بخواهید آنچه را که از آنها می آموزد فهرست کند و ببینید آیا می توانید نیازهایشان را از راهی دیگر برآورده کند .

*بکوشید تا در مورد آنچه که او از یک دوست واقعی انتظار دارد – و بگذارید خودش تصمیم بگیرد که آیا دوستانش دارای این خصوصیات هستند ، یا خیر .

مربیان

*اگر چه باید دوست های صمیمی را مورد تایید و احترام قرار داد ، اما باید شکل استقرار بچه ها در کلاس درس و ترکیب گروه ها را برای کار کلاسی به گونه ای تنظیم کنید که مشوق قاطی شدن دانش آموزان با یکدیگر باشد و فشار هم کلاسان ، قلدری و گوشه گیری را به حداقل برساند .

*از طریق جلسات مدرسه ، موقعیت های شخصی و اجتماعی ، تعلیم و نمایشنامه ، موضوع دوستی ها و فشار هم کلاسان را مورد بررسی قرار دهید .

منبع : ۱۰۰ نکته در شناخت دنیای پسران

نویسنده  : الیزابت هارتلی بروئر

ترجمه ی آناهیتا آذری

گردآورنده : حلما ریگی

۷۸۶

 

 

اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در facebook
انتهای پیام/

دیدگاه های ارسال شده توسط شما ، پس از تایید مدیر سایت یا دبیر بخش خبری در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت باشد منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

طراحی سایت و اپلیکیشن

راه اندازی فروشگاه اینترنتی

در سریعترین زمان ممکن کسب و کارت رو آنلاین کن