
سال های متمادی ، ما همگی با هم بودیم . مادر همیشه دوستانم را دوست داشت . وقتی که مدرسه را تمام کردیم ، مادرم برای قدردانی از آنها تربیتی داد که به خرج او به گردش برویم و اوقات خوشی را با هم سپری کنیم . برای پسر – در هر سنی که باشد – دوستانش مهم هستند . آنها باعث می شوند که او احساس تعلق کند ، اینکه دوستش دارند و دوست داشتنی است . دوستان به او اعتبار می بخشند ، در نیازهایش سهیم هستند و علایق او را بسط می دهند . آنها به وی هویت می بخشند . او می اندیشد : « من با چنین شخصی دوست هستم ، پس خودم نیز مانند او هستم .» دوستان به او کمک می کنند تا وقتش را پر کرده و تفریح کند ، معاشرتی شود و بیاموزد که چگونه بخشی از گروه شود . آنها اعتماد به نفس او را افزایش می دهند و امنیت و مصونیت زیادی به وی می بخشند .
دوستان واقعی در زمان مشکلات در کنار او خواهند بود و صادقانه و دلسوزانه حمایتش می کنند . دوستان او بخشی از خود او می شوند ، به همین خاطر اگر به او بگویید که انتخابش صحیح نبوده است ، مشکل دوچندان می شود ؛ اگر دوستانش را نفی کنید ، او را نفی کرده اید . وقتی که دوستانش با خانواده ی شما “هماهنگی” داشته باشند ، شما از اینکه دیگران او را پذیرفته اند ، احساس غرور و آسودگی می کنید . وقتی که بچه ها با افراد نامناسبی دوست می شوند که برنامه های شما را خراب می کنند ، و یا ارزش های مورد نظر شما را ندارند ، و مشکل آفرین هستند ، قضیه به مراتب دشوارتر می شود .
پدر و مادر
*دوستان پسرتان را به خانه یا گردش بیرون از خانه دعوت کنید تا بتوانید با آنها بیشتر آشنا شوید .
*ویژگی هایی را که در دوستان او می پسندید ، به وی بگویید .
*از توانایی پسرتان در داشتن دوستی صمیمانه با دیگران تعریف کنید .
*اگر دوستانش نفوذ زیان آوری در او دارند ، از او بخواهید آنچه را که از آنها می آموزد فهرست کند و ببینید آیا می توانید نیازهایشان را از راهی دیگر برآورده کند .
*بکوشید تا در مورد آنچه که او از یک دوست واقعی انتظار دارد – و بگذارید خودش تصمیم بگیرد که آیا دوستانش دارای این خصوصیات هستند ، یا خیر .
مربیان
*اگر چه باید دوست های صمیمی را مورد تایید و احترام قرار داد ، اما باید شکل استقرار بچه ها در کلاس درس و ترکیب گروه ها را برای کار کلاسی به گونه ای تنظیم کنید که مشوق قاطی شدن دانش آموزان با یکدیگر باشد و فشار هم کلاسان ، قلدری و گوشه گیری را به حداقل برساند .
*از طریق جلسات مدرسه ، موقعیت های شخصی و اجتماعی ، تعلیم و نمایشنامه ، موضوع دوستی ها و فشار هم کلاسان را مورد بررسی قرار دهید .
منبع : ۱۰۰ نکته در شناخت دنیای پسران
نویسنده : الیزابت هارتلی بروئر
ترجمه ی آناهیتا آذری
گردآورنده : حلما ریگی
۷۸۶
دیدگاه های ارسال شده توسط شما ، پس از تایید مدیر سایت یا دبیر بخش خبری در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت باشد منتشر نخواهد شد.