
انبههایی که به صورت مصنوعی میرسند یک لایه سیاه پودری یا خاکستری دارند.
بوی این انبهها شبیه سیر است.
طعمشان کاهش پیدا میکند و بعد از خوردن طعم ویژهای در دهان باقی میگذارند.
موقع لمس کردن خیلی نرم هستند.
اگرچه همیشه هم ممکن نیست که بتوانید انبههایی بخرید که به صورت طبیعی رسیده و به دست شما رسیدهاند. بنابراین شما با رعایت نکات زیر میتوانید خطر مصرف انبههای مصنوعی رسیده شده را کاهش دهید:
میوه را کاملا بشویید: شستن میوه به طور کامل باعث میشود تا حدودی بتوانید از شر باقی مانده سموم خلاص شوید. علاوه بر این، شستن انبه به از بین رفتن آلودگی با میکروب لیستریا که از خاک منتقل میشود، کمک میکند.
میوه را پوست بکنید: انبه را با پوست نخورید بلکه پوستش را بکنید تا مواد سمی کمتری وارد بدن شود.
بهداشت را رعایت کنید: دست و ظروف آشپزخانه و سینک ظرفشویی را که با انبه تماس داشته به دقت بشویید.
اجازه دهید انبه در خانه برسد: به جای خرید انبههای رسیده، انبه نارس را تهیه کنید و اجازه دهید به صورت طبیعی در خانه برسد. این کار ریسک آلودگی کلسیم کاربید را پایین میآورد.
مصرف کدام انبه در بارداری ایمن است: نارس یا رسیده؟
مصرف انبه نارس و رسیده در بارداری اشکالی ندارد. میوههای رسیده انتخاب خوبی برای دسر هستند و قند طبیعی را در اختیار بدن میگذارند. علاوه بر این انبه رسیده اشتها را تحریک و به بهبود رنگ پوست نیز کمک میکند.
انبه نارس سرشار از ویتامینها و آنتیاکسیدانهاست که با افزایش اسید معده و تهوعهای صبحگاهی مقابله میکند، سیستم ایمنی را تقویت کرده و در سلامت کبد نیز موثر است.
مصرف انبه در سهماهه سوم بارداری اشکالی ندارد؟
شما میتوانید در سهماهه سوم بارداری هم انبه بخورید اما بهتر است مقدار مصرف را کاهش دهید. مصرف زیاد انبه در این دوران هموزنتان را بالاالا میبرد و هم ریسک دیابت بارداری را افزایش میدهد. علاوه بر این از مصرف انبه در هفتههای آخر بارداری خودداری کنید تا دچار واکنش آلرژیک نشوید.
فرستنده : زهرا شاقوزایی از کانون زابل
منبع: خواص میوه ها
۷۸۶
دیدگاه های ارسال شده توسط شما ، پس از تایید مدیر سایت یا دبیر بخش خبری در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت باشد منتشر نخواهد شد.