پایگاه اطلاع رسانی بانوی بلوچ

۱۴۰۰-۱۰-۱۱

طرز تهیه بیسکویت قاشقی

اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در facebook

تخم مرغ: ۸ عدد، آرد سفید: ۸ قاشق سوپخوری، شکر:  ۸ قاشق سوپخوری، وانیل: نصف قاشق چایخوری و یا کمی عرق بهارنارنج

طرز تهیه

ته سینی فر را یک ورقه کاغذ روغنی می اندازیم و روی کاغذ را خوب چرب می کنیم. بعد کمی آرد روی کاغذ می پاشیم

سپس زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا می کنیم و زرده ها را با شکر و وانیل یا عرق بهارنارنج مخلوط می کنیم و می زنیم تا زرده کاملاً سفت و سفید شود و کش پیدا کند. سفیده را جداگانه آنقدر می زنیم تا کاملاً سفت گردد، بطوری که از تخم مرغ زنی نریزد، بعد زرده و سفیده را مخلوط می کنیم و آرد را می ریزیم و بهم می زنیم و مایه را در قیف مخصوص کیسه دار می ریزیم و سر کیسه را جمع می کنیم و فشار می دهیم و از مایه بلند و باریک روی کاغذ می ریزیم، بطوری که میان آن باریکتر از دو سر آن بشود و مایه داخل کیسه را به همین ترتیب به فاصله روی کاغذ می ریزیم تا سینی پر شود.

طول این نان ها باید در حدود ۱۰ سانتیمتر باشد، بعد سینی را روی پنجره وسط فر با حرارت ۲۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ دقیقه می گذاریم تا نانها کمی برشته شوند. سپس سینی را از فر بیرون می آوریم و نان ها را با کارد از کاغذ جدا می کنیم و می گذاریم کاملاً سرد شوند و روی هر نان مقداری خامه زده شده یا خاکه قند یا انواع مارمالاد میوه ایی می مالیم و یک قطعه دیگر نان روی آن قرار می دهیم.

منبع : کتاب آشپزی آیشین از رقیه کشتار

فرستنده سمیرا بندور

۷۸۶

اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در facebook
انتهای پیام/

دیدگاه های ارسال شده توسط شما ، پس از تایید مدیر سایت یا دبیر بخش خبری در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت باشد منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.