پایگاه اطلاع رسانی بانوی بلوچ

۱۴۰۰-۱۰-۱۲

با یک رفتار خوب به صورت مشروط موافقت نکنید

اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در facebook

یکی از نکات که کارفرمایان بالقوه را در موقع مصاحبه با جویندگان کار هوشیار می کند ، وجود متقاضیانی است که چاپلوسی می کنند ، در پی جلب رضایت هستند ، از مخالفت پرهیز می کنند و به نظر می رسد که قضاوت خود را باور ندارند . هر کسی که چنین علائمی را آشکار کند ، رد می شود ، چون ناامنی و بلاتکلیفی در محیط کار زیان آور است .

البته ، همه ی ما ، گاهی احساس ناامنی می کنیم ، اما بعضی افراد بیشتر از سایرین آن را احساس می کنند و برخی دیگر غالبا با حس تردید نسبت به خود دست به گریبان هستند .

این تمایل می تواند در کودکی آغاز شود . پسرها وقتی احساس کنند به خاطر آنچه که هستند تایید می شوند ، مورد علاقه هستند و پذیرفته می شوند ، قدرت درونی می یابند . اگر تایید یک فرد بزرگ سال مشروط باشد ، و فقط مختص زمانی که یک پسر “خوب ” بوده است ؛ آن پسر همیشه تمایل خواهد داشت تا فاصله ای میان غرایز و اعمال خود ایجاد کند . اگر همیشه مطابق میل والدینش رفتار کند ، خیلی زود خود را فراموش خواهد کرد و هرگز قادر به تکامل بخشیدن به حس تمامیت فردی خویش نخواهد بود .

پدر و مادر

*این را بپذیرید که پسرتان کامل نخواهد بود و اشتباهات نه تنها اجتناب ناپذیر ، بلکه برای آموختن مهم هستند .

*جنبه ی خنده دار اشتباهات او را ببینید .

*گفت و گوهای رفتاری : او پسر بدی نیست ، فقط سعی دارد چیزی را بگوید ؛ در پس هر رفتار شیطنت آمیزی به دنبال دلایل احتمالی باشید .

*با آنچه که انجام می دهد ، مخالفت کنید ، نه با خود او .

*در رابطه با پسر بزرگ تر ، می توانید با آنچه که می خواهد انجام بدهد مخالفت کنید ، اما حق او را در انجام دادن آن کار در نظر بگیرید .

مربیان

*مراقب باشید که روش های دادن جایزه به خاطر انجام کار یا رفتاری ، ممکن است موجب شود پسران ناموفق احساس کنند مورد تایید نیستند .

*نشان بدهید که همه ی دانش آموزان مورد پذیرش شما هستند : به آنها احترام بگذارید ، علاقه نشان دهید و با هر یک صحبت کنید ، نه تنها با دانش آموزان فعال و موفق .

*تمام دانش آموزان را در تصمیم گیری دخالت بدهید تا استقلال و عزت نفس شان تکامل یابد ؛ برای اینکه نشان بدهید توانایی آنها را در قضاوت کردن قبول دارید و تایید می کنید .

*نشان بدهید که برای انواع مهارت ها ارزش قائل هستید .

منبع : ۱۰۰ نکته در شناخت دنیای پسران

نویسنده  : الیزابت هارتلی بروئر

ترجمه ی آناهیتا آذری

گردآورنده : حلما ریگی

۷۸۶

 

 

 

اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در facebook
انتهای پیام/

دیدگاه های ارسال شده توسط شما ، پس از تایید مدیر سایت یا دبیر بخش خبری در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت باشد منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *