پایگاه اطلاع رسانی بانوی بلوچ

۱۴۰۰-۱۰-۱۲

افزایش راندمان مطالعه و کتابخوانی

اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در facebook

افزایش راندمان مطالعه، ایجاد انگیزه و شوق مطالعه در خود کار سختی نیست ، وقتی به این باور برسید که مطالعه چقدر برای شما اهمیت دارد و مفید است با چند راه پیشنهادی پیش خواهید رفت.

پنج راه برای افزایش راندمان مطالعه

شاید تا به حال ۱۰۰بار در خودتان احساس نیاز کرده اید که مطالعه تان را بالا ببرید اما وقتی کاری خارج از عادت است وبرنامه سنگینی دارید پیدا کردن زمان برای مطالعه واقعاً دشوار است اما تلاش برای رسیدن به اهداف بسیار ارزشمند است.

دانشمندان پیشنهاد می کنند ابتدا با کتاب هایی که به آن علاقه دارید شروع کنید این فعالیت ها گردش خون و عملکرد شناختی در مغز را بالا می برد و همچنین طبق مطالعات دانشگاه استانفورد مطالعات منظم افراد را آرامتر وهم دل می سازد

در این جا راههایی را برای بالا بردن راندمان مطالعه پیشنهاد میکنیم که مطمئنا موثر خواهند بود چرا که این نکات پیشنهاداتی اصولی هستند.

افزایش راندمان مطالعه با تعیین اهداف مطالعه

چه تعداد کتاب می خواهید مطالعه کنید و با چه سرعتی می خواهید بخوانید انتخاب کردن شماره های خاص و دنبال کردن برنامه را آسان تر می کند خواندن وسیله ای عالی برای توجه به لیست های کتاب و عادت مطالعه در دراز مدت است وهمینطور می توانید دوستانی را در فیس بوک حتی در فاصله های دور پیدا کنید.

افزایش راندمان مطالعه با تعیین وقت مطالعه

تعیین کردن وقت مناسبی برای مطالعه و قرار دادن این زمان در برنامه ریزی ها و اهمیت دادن به آن مثل شام ونهارساعت را روی هشدار تنظیم کنید که یاد آوری وقت مطالعه باشد وصبح هنگام که ذهن باز است وقت خوبی برای مطالعه است.

ایجادفضای مطالعه با هدف افزایش راندمان مطالعه

اتاق مطالعه باید دور از هرگونه وسایل و مواردی باشد که باعث حواس پرتی می شود بر روی صندلی راحت زیر نور لامپ و پشت میز کوچک مطالعه کنید و مهمتر اینکه کتاب را در وسط مطالعه رها نکنید.

برای افزایش راندمان مطالعه شکل لذت بخشی را برای مطالعه انتخاب کنید

سعی کنید عنوان ها و موضوعاتی را برای مطالعه انتخاب کنید که برایتان لذت بخش باشد و به راحتی بتوانید در عمق مطلب فرو روید.

کتابخانه رفتن توصیه ای برای افزایش راندمان مطالعه

اگرچه امروزه کتابخانه ها و قفسه ها چیزی جز خاک ندارند اما فضای آرام و محیط دلنشین کتاب خانه باعث می شود بهتر بتوانیم تمرکز کنیم و همچنین از راه دور می توانید چک کنید چه کتابی در کتابخانه است.

منبع : کتاب بخوانیم، فرشته هاشمی تبار

گردآورنده،فریبا نارویی از کانون فرهنگی زنان زهک

 

786

اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در facebook
انتهای پیام/

دیدگاه های ارسال شده توسط شما ، پس از تایید مدیر سایت یا دبیر بخش خبری در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت باشد منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

طراحی سایت و اپلیکیشن

راه اندازی فروشگاه اینترنتی

در سریعترین زمان ممکن کسب و کارت رو آنلاین کن