
پدرم هرگز حتی یک بار هم در جلسه ی خانه و مدرسه شرکت نکرد تا رویدادی ورزشی یا بازی مرا در نمایش ها تماشا کند . او گمان می کرد که با پول درآوردن برای پرداخت مخارج ، سهم خود را انجام داده است . این قضیه خیلی مرا آشفته کرد ، تا جایی که از خانواده جدا شدم .
این پسر والدین موفقی داشت . به مادرش ، علاقه مند بود ، اما این قضیه در مورد پدرش صدق نمی کرد . او آشکارا دلش می خواست والدینش در مورد آنچه که انجام داده بود و برایش ویژه و مهم بود ، آگاهی داشته باشند .
علاقه نشان دادن به آنچه که پسرها انجام می دهند ، وقت چندانی نمی گیرد : یکی – دو سوال برای آغاز گفت و گو دنبال کردن یک موضوع ؛ یک فرصت کوتاه در روز برای ارتباط برقرار کردن با زندگی و افکار او . حضور یافتن در جلسات شبانه ، رویدادهای ورزشی و غیره نیاز به تلاش بیشتری دارد ؛ به ویژه اگر مستلزم ترک زودهنگام محل کار باشد ، اما شرکت در این برنامه ها این احساس را در بچه به وجود می آورد که او برای شما اهمیت دارد و شما فعالیت های مدرسه و آموزش او را جدی تلقی می کنید .
اما ممکن است والدین به جایی برسند که غالبا به دلایلی اشتباه ، سوال های بسیار زیادی کنند ، که بیشتر فضولی و دخالت در مسائل آنان به نظر می آید .
پدر و مادر
*به دلایل شخصی سوال های مشخصی بپرسید ؛ یا به شکل مستقیم در مورد چیزی سوال کنید و یا اصلا آن را مطرح نکنید به طور غیر مستقیم اطلاعات به دست آورید ، چون پسرتان تقریبا به طور یقین هدف شما را در می یابد و سپس شما را کنار می گذارد.
*صبر کنید تا خودش نتایج امتحان یا آزمونش را به شما بگوید ؛ آنها را جزو اولین چیزهایی که می پرسید قرار ندهید .
*وقتی که از مدرسه به خانه بر می گردد ، به جای اینکه از او بپرسید : « امروز در مدرسه چه اتفاقی افتاد ؟ » ، می توانید کارهایی را که خودتان انجام داده اید برایش تعریف کنید و سپس بگویید : « در مورد امروز چیزی هست که بخواهی به من بگویی ؟»
*سوال هایی در مورد به دردسر افتادن ، یا آنچه که در وقت تفریح انجام داده ، به سادگی موضوعاتی را که در ذهن شما می گذرد برملا می کند .
مربیان
*در دوران راهنمایی برای جلسات شبانه ی خانه و مدرسه به دادن دعوت نامه از طریق شاگردان بسنده نکنید : از خدمات پست سفارشی یا تلفن استفاده کنید تا مطمئن شوید ، همه ی والدین از فرصت شرکت در جلسه برخوردار هستند .
*در جلسات شبانه با والدین ، در خبر نامه های مدرسه ، پیوسته بر نقش مهمی که وادین می توانند ایفا کنند ، تاکید داشته باشید .
*تاکید کنید که داشتن یک الگوی مناسب بسیار حیاتی است ؛ مخصوصا برای پسرها .
*فرصتی را به نشان دادن علاقه ی خودتان به چیزهای شخصی که برای دانش آموزانتان اهمیت دارند ، اختصاص دهید ، اما اگر این کار موجب ناراحتی هر یک از آنها می شود، پافشاری نکنید .
منبع : ۱۰۰ نکته در شناخت دنیای پسران
نویسنده : الیزابت هارتلی بروئر
ترجمه ی آناهیتا آذری
گردآورنده : حلما ریگی
شهرستان ایرانشهر
۷۸۶
دیدگاه های ارسال شده توسط شما ، پس از تایید مدیر سایت یا دبیر بخش خبری در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت باشد منتشر نخواهد شد.