فلفل سبز آنتی اکسیدانی قوی است. آن ها حاوی مقادیر زیادی از ویتامین آ ، ب (به خصوص ویتامین ب ۶ و ب ۹و ث هستند که قادر به خنثی کردن اثرات مخرب رادیکال های آزاد در بدن هستند و سلامت کلی را حفظ می کنند.
خواص ضد التهابی فلفل سبز در تسکین درد و ورم مرتبط با اختلالات شدید استخوان مانند آرتروز، روماتیسم و غیره بسیار مطلوب است.
اغلب بیماران آسمی می توانند به شدت از فلفل سبز استفاده کنند چون پر از مواد مغذی ، یک گروه ویژه از ترکیبات گیاهی (که اساسا مواد شیمیایی طبیعی)هستند و توانایی شل کردن مجاری تنفسی و کاهش نفس نفس زدن را دارند. هم چنین مواد مغذی سلامت کلی انسان ها را بهبود می بخشد.
فلفل چیلی سبز می تواند خطرات قلبی و عروقی را به طور چشمگیری کاهش دهد. دلیل آن وجود ویتامین ث است. مشخص شده است که مقدار این ویتامین آنتی اکسیدان در فلفل سبز بیشتر از پرتقال است، که برای جلوگیری از لخته های خونی و بیماری های مرتبط مثل ایست قلبی، سکته و غیره ضروری است.
ویتامین ب۶ و ویتامین ب۹ در فلفل سبز در کاهش سطح هموسیستئین در بدن ما نقش فعالی دارند.
وقتی نوبت به محافظت از روده می رسد، هیچ چیز بهتر از الیاف رژیمی و فلفل سبز نیست. اگر مصرف فلفل سبز را همراه با رژیم غذایی سالم افزایش دهید، می توانید به راحتی از روده در برابر اثرات مخرب میکروب ها و نیز عناصر سمی محافظت کنید.
علاوه بر حفظ سلامتی روده، فلفل چیلی سبز نیز نقش مهمی در کاهش خطرات سرطان روده ایفا می کند. ویتامین های آنتی اکسیدان (آ، ب۹ و ث)به عنوان عوامل اصلی مسئول برای این ویتامین در نظر گرفته می شوند.