پایگاه اطلاع رسانی بانوی بلوچ

۱۴۰۰-۱۰-۱۵

خواص و فواید فلفل دلمه ای قرمز

اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در facebook
  1. فلفل دلمه ای قرمز گزینه ای سالم است که می تواند بخشی از رژیم غذایی روزانه را تشکیل دهد چون حاوی مواد مغذی و آنتی اکسیدان قوی هستند. این آنتی اکسیدان ها سموم محیطی و تخریب سلولی را خنثی می کنند. آن ها بدن را از آسیب رادیکال آزاد محافظت می کنند که باعث ایجاد سرطان می شود. بنابراین فلفل دلمه ای به پیش گیری از انواع مختلفی از سرطان ها در معده، روده، سینه، پروستات و ریه کمک می کند.
  2. فلفل دلمه ای قرمز ۳۰۰ درصد مصرف روزانه ویتامین ث را تامین می کند. علاوه بر آنتی اکسیدان قوی، ویتامین ث برای جذب مناسب اهن حیاتی است. بنابراین، کسانی که از کمبود آهن رنج می برند می توانند فلفل دلمه ای قرمز را برای تسهیل جذب آهن حداکثر مصرف کنند.
  3. فلفل دلمه ای قرمز به درمان و جلوگیری از التهاب در بدن کمک می کند. این گزینه عالی برای انرژی بخشیدن به خودتان است اگر استرس و یا احساس خستگی دارید.
  4. ترکیب ویتامین ب۶ و منیزیم با فلفل دلمه ای قرمز به کاهش اضطراب، به ویژه به خاطر علائم قبل از قاعدگی، کمک می کند. به عنوان یک ادرار آور طبیعی، ویتامین ب۶ برای کاهش نفخ شکم و جلوگیری از فشار خون بسیار عالی است.
  5. فلفل دلمه ای قرمز منبع عالی ویتامین آ است و حدود ۷۵ درصد نیاز روزانه ویتامین آ را تامین می کند. ویتامین آ ماده مغذی است که از دید سالم، به خصوص بینایی شبانه، حمایت می کند چون به عملکرد شبکیه چشم کمک می کند و از رشد آب مروارید جلوگیری می کند.

فرستنده : زهرا شاقوزایی از کانون زابل

منبع : خواص میوه ها

۷۸۶

اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در facebook
انتهای پیام/

دیدگاه های ارسال شده توسط شما ، پس از تایید مدیر سایت یا دبیر بخش خبری در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت باشد منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

طراحی سایت و اپلیکیشن

راه اندازی فروشگاه اینترنتی

در سریعترین زمان ممکن کسب و کارت رو آنلاین کن