پایگاه اطلاع رسانی بانوی بلوچ

۱۴۰۰-۱۰-۲۰

بهترین دمای یخچال برای تازه ماندن غذا

اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در facebook

دمای یخچال میکروارگانیسم های بیماری یا فاسد کننده را از بین نمی برد. با این حال ، دمای پایین ، رشد میکروارگانیسم های موجود در غذا را کند می کند.

دمای یخچال میکروارگانیسم های بیماری یا فاسد کننده را از بین نمی برد. با این حال ، دمای پایین ، رشد میکروارگانیسم های موجود در غذا را کند می کند. غذای فاسدشدنی حتی در دمای یخچال به دلیل فساد میکروارگانیسم ها ، آنزیم ها و اکسیداسیون خراب می شود. زمان و دما از عوامل مهم در کیفیت غذا هستند، بنابراین باید توجه ویژه‌ای به آن‌ها شود .

نکاتی که باید به آن‌ها توجه کنید:

یخچال خود را بین ۳۴ درجه فارنهایت تا ۴۰ درجه فارنهایت نگه دارید. دماسنج های یخچال برای نظارت بر دمای داخل دستگاه موجود است.

از غذا به سرعت استفاده کنید و انتظار نداشته باشید که غذا در حداکثر مدت زمان با کیفیت باقی بماند. اقلام باز شده و تا حدی استفاده شده معمولاً سریعتر از بسته های باز نشده خراب می شوند.

فویل ، بسته بندی یا کیسه های پلاستیکی یا ظروف سربسته بهترین انتخاب برای نگهداری بیشتر مواد غذایی در یخچال است. ظروف باز ممکن است باعث بوی یخچال ، غذاهای خشک شده ، از دست دادن مواد مغذی و رشد کپک شوند.

غذاها را محکم روی هم قرار ندهید یا قفسه های یخچال را با فویل یا هر موادی که مانع از گردش سریع هوا در خنک شدن سریع غذا می شود ، بپوشانید.

برخی از غذاها ، از جمله شیر ، گوشت و باقی مانده ، باید سردتر از بقیه نگهداری شوند.

سردترین قسمت یخچال معمولاً نزدیکترین قسمت فریزر است ، اما دماسنج یخچال یک بررسی دقیق برای هر دستگاه را ارائه می دهد.

نحوه نگهداری مواد غذایی در فریزر

برای حفظ کیفیت غذاهای یخ زده ، فریزر خود را در صفر درجه (۰ درجه فارنهایت) یا پایین نگه دارید.

اگر دمای فریزر از -۱۰ درجه فارنهایت تا -۲۰ درجه فارنهایت باشد ، بیشتر غذاها کیفیت طولانی تری را حفظ خواهند کرد. در دمای بین ۰ تا ۳۲ درجه فارنهایت ، غذا سریعتر خراب می شود. نوسانات درجه حرارت ، مانند دمای یخچال های فریزر ، ممکن است به کیفیت غذا نیز آسیب برساند. اگر واحد انجماد شما نمی تواند دمای درجه صفر را حفظ کند ، برای ذخیره مواد غذایی منجمد برای حداکثر زمان پیشنهادی برنامه ریزی نکنید. حتی غذاهایی که به درستی ذخیره می شوند رنگ ، بافت ، طعم و کیفیت تغذیه خود را از دست می دهند اما باعث بیماری های منتقله از غذا نمی شوند.

دمای فریزر ، میکروارگانیسم های بیماری زا یا فاسد کننده را نابود نمی کند ، که در شرایط دمای گرمتر رشد خود را آغاز می کنند. وقتی مواد غذایی منجمد در دمای اتاق ذوب می شوند ، سطح غذا به اندازه ای گرم می شود که میکروارگانیسم ها رشد کرده و تکثیر شوند.

مرتباً دمای یخچال را بررسی کنید

اگر فریزر شما دماسنج داخلی ندارد مرتباً دما را بررسی کنید یکی از راههای آسان برای برآورد دمای فریزر ، بررسی قوام بستنی ذخیره شده در داخل محفظه است. اگر بستنی آجری نیست ، دمای فریزر شما خیلی گرم است. اگر فریزر به درستی کار نمی کند ، ممکن است چراغ هشدار یا دستگاه دیگری نصب شود تا به شما هشدار دهد. ممکن است برای نگه داشتن دوشاخه برق در پریز از محافظ دوشاخه استفاده شود.

زمان عامل مهمی در نگهداری غذاهای منجمد با کیفیت بالا است. غذاهای یخ زده برای همیشه دوام نخواهند آورد. مواد غذایی یخ زده را برچسب گذاری کنید ، سیستم چرخشی را حفظ کنید و ابتدا از اقلام دارای قدیمی ترین زمان استفاده کنید.اجازه دهید گردش مناسب هوا در فریزر انجام شود.

منبع:دلگرم

تهیه و تنظیم:نازیلا چاکرزهی

۷۸۶

اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در facebook
انتهای پیام/

دیدگاه های ارسال شده توسط شما ، پس از تایید مدیر سایت یا دبیر بخش خبری در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت باشد منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

طراحی سایت و اپلیکیشن

راه اندازی فروشگاه اینترنتی

در سریعترین زمان ممکن کسب و کارت رو آنلاین کن