
نوجوان پرخاشگر کلام آزار دهنده دارد و والدین را تحقیر می کند و از فحاشی و توهین ابایی ندارد و برایش اهمیتی ندارد که شما والد او هستید، بی حرمتی، استفاده از الفاظ رکیک و توهین و تحقیر برای او بسیار عادی است.
نوجوان پرخاشگر به کتک و انواع آزارهای جسمی دیگر والدین می پردازد.
نوجوان پرخاشگر برای رسیدن به خواسته اش والدین را تهدید می کند و والدش را نگران می کند که اگر تسلیم نشود اوضاع بهم می ریزد.
نوجوان پرخاشگر به اشیای خانه آسیب وارد می کند.
نوجوان پرخاشگر به راحتی مرزهای خانواده را رد می کند و نگران عواقب آن نیست و در برابر اعتراض دیگران جنگ و دعوا به راه می اندازد.
نوجوان پرخاشگر برای رسیدن به خواسته اش و نشان دادن خشم درونی اش هر رفتار خشنی را نمایش می دهد مثلا از کتک زدن ابایی ندارد، هر چیز گرانبهایی را می شکند، از چاقو برای تهدید استفاده می کند، اشیا را به سمت دیگران نشانه می گیرد، در را می شکند، دیوار را خراب می کند و …
باید بدانید هر دو جنس دختر و پسر ممکن است پرخاشگر شوند اما معمولا پسران بیشتر دچار خشم می شوند و رفتارهای پرخاشگرانه از خود بروز می دهند. خشونت طلبی و آزارگری بخشی از روند رشد در کودکی و نوجوانی نیستند، به همین دلیل بسیار مهم است که شما به چنین رفتارهایی واکنش نشان بدهید و با نوجوان خود درست رفتار کنید.
منبع : مجله سبک زندکی از سایت نمناک
تهیه وتنظیم : حلیمه صدیقی نیا
۷۸۶
دیدگاه های ارسال شده توسط شما ، پس از تایید مدیر سایت یا دبیر بخش خبری در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت باشد منتشر نخواهد شد.