فلفل سبز آنتی اکسیدانی قوی است. آن ها حاوی مقادیر زیادی از ویتامین آ ، ب (به خصوص ویتامین ب ۶ و ب ۹و ث هستند که قادر به خنثی کردن اثرات مخرب رادیکال های آزاد در بدن هستند و سلامت کلی را حفظ می کنند.
خواص ضد التهابی فلفل سبز در تسکین درد و ورم مرتبط با اختلالات شدید استخوان مانند آرتروز، روماتیسم و غیره بسیار مطلوب است.
اغلب بیماران آسمی می توانند به شدت از فلفل سبز استفاده کنند چون پر از مواد مغذی ، یک گروه ویژه از ترکیبات گیاهی (که اساسا مواد شیمیایی طبیعی)هستند و توانایی شل کردن مجاری تنفسی و کاهش نفس نفس زدن را دارند. هم چنین مواد مغذی سلامت کلی انسان ها را بهبود می بخشد.
فلفل چیلی سبز می تواند خطرات قلبی عروقی را به طور چشمگیری کاهش دهد. دلیل آن وجود ویتامین ث است. مشخص شده است که مقدار این ویتامین آنتی اکسیدان در فلفل سبز بیشتر از پرتقال است، که برای جلوگیری از لخته های خونی و بیماری های مرتبط مثل ایست قلبی، سکته و غیره ضروری است.
ویتامین ب۶ و ویتامین ب۹ در فلفل سبز در کاهش سطح هموسیستئین در بدن ما نقش فعالی دارند.
وقتی نوبت به محافظت از روده می رسد، هیچ چیز بهتر از الیاف رژیمی و فلفل سبز نیست. اگر مصرف فلفل سبز را همراه با رژیم غذایی سالم افزایش دهید، می توانید به راحتی از روده در برابر اثرات مخرب میکروب ها و نیز عناصر سمی محافظت کنید.
علاوه بر حفظ سلامتی روده، فلفل چیلی سبز نیز نقش مهمی در کاهش خطرات سرطان روده ایفا می کند. ویتامین های آنتی اکسیدان (آ، ب۹ و ث)به عنوان عوامل اصلی مسئول برای این ویتامین در نظر گرفته می شوند.