
پروتئین ها از ذرات کوچکی به نام آمینواسید ساخته شده اند که توانایی اتصال به یکدیگر را داشته و تشکیل زنجیره های متفاوتی را در اشکال مختلف می دهند.
برخی از آمینو اسیدها توسط بدن ساخته می شوند اما آمینواسیدهای اصلی می بایست توسط غذا به بدن برسند. گرچه بدن تمامی حیوانات و گیاهان دارای پروتئین است اما میزان این پروتئین ها بسیار متغیر است. غذاهایی باارزش بیولوژیک بالا مانند گوشت قرمز، ماهی و تخم مرغ دارای مقادیر کافی آمینواسیدهای ضروری برای بدن بوده و از منابع غنی پروتئین محسوب می شوند.
پروتئین ها از ذرات کوچکی به نام آمینواسید ساخته شده اند که توانایی اتصال به یکدیگر را داشته و تشکیل زنجیره های متفاوتی را در اشکال مختلف می دهند. برخی از آمینو اسیدها توسط بدن ساخته می شوند اما آمینواسیدهای اصلی می بایست توسط غذا به بدن برسند. گرچه بدن تمامی حیوانات و گیاهان دارای پروتئین است اما میزان این پروتئین ها بسیار متغیر است. غذاهایی باارزش بیولوژیک بالا مانند گوشت قرمز، ماهی و تخم مرغ دارای مقادیر کافی آمینواسیدهای ضروری برای بدن بوده و از منابع غنی پروتئین محسوب می شوند. مواد غذایی با ارزش بیولوژیکی پائین مانند خشکبار، حبوبات، مغز هسته میوه ها دارای مقادیر اندکی آمینو اسیدهای ضروری برای بدن می باشند.
نویسنده:آتوسابابک
منبع:روزنامه کیهان
تهیه وتنظیم : شهناز تاج ابادی
۷۸۶
دیدگاه های ارسال شده توسط شما ، پس از تایید مدیر سایت یا دبیر بخش خبری در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت باشد منتشر نخواهد شد.