پایگاه اطلاع رسانی بانوی بلوچ

۱۴۰۰-۱۲-۰۷

 بهترین زمانی که میتوان میوه را مصرف کرد

اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در facebook

بهترین زمان مصرف و زمان منع مصرف، تا بدن استفاده لازم از مصرف میوه را داشته باشد و آسیبی هم نبیند.

به

بهترین زمان صبح ناشتا و کلا در حال گرسنگی و قبل از غذا مصرف شود.

گلابی

مانند به، صبح ناشتا و کلا قبل از غذا مصرف شود.

انار

قبل و بعد از غذا خوب است مصرف شود، قبل از غذا سیر میکند و بعد از غذا، غذا را هضم میکند.

سیب

بطور کلی زمان مصرف صبح است چه قبل از غذا و ناشتا باشد و چه بعد از غذا.

خربزه و هندوانه

نباید ناشتا مصرف شود و بطور کلی بعد از غذا و در حال سیری یا هنگام غذا بعنوان غذا با نان مصرف شود.

انجیر

شب نباید مصرف شود و روز باید مصرف شود، حتی ناشتا هم میتوان مصرف کرد.

انبه نیز گرم است و حکم انجیر را دارد.

آلو

بعد از غذا و بطور کلی شب یا بعد از صبحانه. بهتر است شب هنگام و در زمان گرما یا ابتلا به گر گرفتگی مصرف شود همچنین زمان تشنگی.

گیلاس، آلبالو، زالزالک و ازگیل نیز حکم آلو را دارد.

گردآورنده: مهدیه ناظری از کانون زابل

منبع: طب سنتی

۷۸۶

اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در facebook
انتهای پیام/

دیدگاه های ارسال شده توسط شما ، پس از تایید مدیر سایت یا دبیر بخش خبری در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت باشد منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *