
بهترین زمان مصرف و زمان منع مصرف، تا بدن استفاده لازم از مصرف میوه را داشته باشد و آسیبی هم نبیند.
به
بهترین زمان صبح ناشتا و کلا در حال گرسنگی و قبل از غذا مصرف شود.
گلابی
مانند به، صبح ناشتا و کلا قبل از غذا مصرف شود.
انار
قبل و بعد از غذا خوب است مصرف شود، قبل از غذا سیر میکند و بعد از غذا، غذا را هضم میکند.
سیب
بطور کلی زمان مصرف صبح است چه قبل از غذا و ناشتا باشد و چه بعد از غذا.
خربزه و هندوانه
نباید ناشتا مصرف شود و بطور کلی بعد از غذا و در حال سیری یا هنگام غذا بعنوان غذا با نان مصرف شود.
انجیر
شب نباید مصرف شود و روز باید مصرف شود، حتی ناشتا هم میتوان مصرف کرد.
انبه نیز گرم است و حکم انجیر را دارد.
آلو
بعد از غذا و بطور کلی شب یا بعد از صبحانه. بهتر است شب هنگام و در زمان گرما یا ابتلا به گر گرفتگی مصرف شود همچنین زمان تشنگی.
گیلاس، آلبالو، زالزالک و ازگیل نیز حکم آلو را دارد.
گردآورنده: مهدیه ناظری از کانون زابل
منبع: طب سنتی
۷۸۶
دیدگاه های ارسال شده توسط شما ، پس از تایید مدیر سایت یا دبیر بخش خبری در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت باشد منتشر نخواهد شد.