پایگاه اطلاع رسانی بانوی بلوچ

۱۴۰۰-۱۲-۰۹

مبعث در حقیقت روز برافراشته شدن پرچم عدل

اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در facebook

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی بانوی بلوچ از ایرانشهر؛ دبیر کانون طوایف و قبایل قرارگاه عملیاتی شهید معمار ضمن تبریک عید مبعث بیان نمود: رعایت کردن احکام دین یکی از شاخص ترین امور در جامعه است و ما باید نگاهمان را به دین عوض کنیم و آن را در حول وظایفی خاص مانند نماز خواندن و روزه گرفتن محدود نکنیم، دین اسلام در حقیقت در تمام جنبه های زندگی ما باید تاثیرگذار باشد و تمام ابعاد زندگی‌مان را در برگیرد. 

سید عبدالحسین سجادی در ادامه افزود: بعثت پیامبر اکرم (ص) سرآغاز راهی شد تا انسان از شرک، بی عدالتی، تبعیض، جهل و فساد بیرون آمده و به سوی توحید، معنویت، عدالت و کرامت طی طریق کند. آری هنگامه اعلان نبوّت، روز مجد و شرف، روز طلوع سعادت و عزت بشریت بود روزی که بزرگ‌ترین معلم عالم بشریت برانگیخته شد و با نور قرآن الفبای رحمت و رستگاری و سعادت را به انسان آموخت.

وی خاطر نشان کرد: مبعث در حقیقت روز برافراشته شدن پرچم، رسالتی که خصوصیات آن برای بشریت، ممتاز و بی نظیر است.

 این مسئول افزود: بعثت انبیاء و پیامبران، یک ضرورت و نیاز طبیعی و فطری انسان است؛ زیرا هرگز کتاب آسمانی به تنهایی کارساز نیست؛ خداوند پیامبران را برای تبیین راه و ارشاد و هدایت مردم به سوی حق و خیر، مبعوث کرد تا حق برای همگان روشن گردد و این چنین بود که در طول تاریخ، پیامبران و یا اوصیای آنان برای راهنمایی و ارشاد مردم آمدند و مردم را انذار و هشدار دادند، تا مبادا در نتیجه تبعیت از هواهای نفسانی از صراط مستقیم منحرف شوند.

دبیر کانون طوایف و قبایل قرارگاه عملیاتی شهید معمار ادامه داد:   بعثت با «إقرء» شروع شد «إقرء باسم ربک الذی خلق» و با «ادع إلی سبیل ربک بالحکمهٔ و الموعظهٔ الحسنهٔ» ادامه یافت؛ یعنی دعوت همراه با حکمت. دعوت اسلامی در حقیقت گسترش و پراکندن حکمت در سراسر عالم و در طول تاریخ است؛ همچنان که بعثت، پرچمداری و برافراشته شدن پرچم عدل است و در میان مؤمنین، بندگان خدا و آحاد بشر، عدالت استقرار پیدا کند؛ هم‌چنان که رسالت، برافراشتن پرچم اخلاق والای انسانی است.

سجادی با اشاره به این که خدای متعال خطاب به پیغمبر می فرماید: «و ما أرسلناک الا رحمهٔ للعالمین»؛ یعنی همه ی چیزهایی که بشر در همه ی زمان ها، در همه ی شرایط و در هر نقطه‌ی عالم به آن نیاز دارد، تاکید کرد: علم و معرفت، حکمت و رحمت، عدل و برادری و برابری اساسی، که جریان زندگی سالم انسان به این‌ها وابسته است. حتی با این که در اسلام، جهاد مقرر شده جهادی که مبارزه با زورگویی و تجاوز  است البته دشمنان بدخواه اسلام حکم جهاد را، دین شمشیر معرفی کردند اما همین اسلام می‌فرماید: «و إن جنحوا للسلم فاجنح لها و توکل علی الله»؛ یعنی باز آنجایی که شرایط اقتضاء می کند، صلح را بر جنگ ترجیح می دهد.

۷۸۶

اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در facebook
انتهای پیام/

دیدگاه های ارسال شده توسط شما ، پس از تایید مدیر سایت یا دبیر بخش خبری در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت باشد منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

طراحی سایت و اپلیکیشن

راه اندازی فروشگاه اینترنتی

در سریعترین زمان ممکن کسب و کارت رو آنلاین کن