
بهترین راه آموختن اداره کردن بسیاری از مشکلات ، از طریق تجربه کردن آنهاست ، تجربه ترس را کاهش می دهد و همچنین موجب قضاوت عملی می شود . پنهان شدن از ترس ها ، آنها را بزرگ می کند . ماندن در خانه یا ماشین مهارت های زندگی یا خیابانی را به وجود نمی آورد، و لای پنبه گذاشتن پسران نشانه ی مسئولیت دلسوزانه والدین نیست . بیرون رفتن با پسرتان ، پیاده روی، دوچرخه سورای و استفاده از وسیله ی نقلیه ی عمومی همراه با او ، وی را با جاده ، جغرافی و خیابان آشنا می کند ؛ قدم زدن های شبانه به او کمک می کند که برای شب احترام قائل شود و از آن نترسد .
ماندن در خانه ، مانع تناسب و سلامت اندام می شود . دو نمونه از بهترین ابزار دفاعی برای مقابله با زورگویی و سایر خطرات ، داشتن بدنی قوی و سالم و اعتماد به نفس است . داشتن بدنی متناسب ، قوی با حالتی خوب ، نه تنها به پسران در فرار کردن کمک می کند ، بلکه به آنها اعتماد به نفس می بخشد و به دیگران می فهماند که می توان آنها را با خیال راحت به حال خود گذاشت .
تدابیر مختلف مقابله کردن را با پسرتان مورد بحث قرار دهید . به ویژه راه هایی که بتواند خطر را کاهش دهد و از خود در مواقع خطر ، محافظت کند .
پدر و مادر
* پیشنهادات وتوصیه های مفید جهت کاهش خطرات عبارتند از : جلو چشم دیگران و در مکان های عمومی رفت و آمد کردن ؛ استفاده نکردن از پلکان اضطراری و در بعضی از ساعت ها از مترو ؛ بیرون رفتن به صورت گروهی ، ترجیحا با افرادی که می شناسید و قابل اعتماد شما هستند و جدا نشدن از ؛آنها ؛ حمل پول به صورت مطمئن ، به صورت قرار دادن مقدار کمی در کیف پول و بقیه در جایی دیگر .
* واکنش های زبانی خود را تمرین کنید ؛ یک واژه ی تند و تیز احتمالا مطمئن تر از ضربت یک مشت است .
* قبل از اینکه پسرتان از خانه خارج شود از او بپرسید که آیا از چیزی نگران است یا خیر ؛ در صورت مثبت بودن پاسخش ، علت نگرانی اش را بررسی کنید و با او درباره ی آن حرف بزنید .
* این مهم است که پسرتان احساس اعتماد به نفس بکند ؛ با مطرح کردن بلاهای خیالی او را تضعیف نکنید .
*ا گر لازم باشد ، قبل از اینکه بیرون برود ، غذایی مختصر و مناسب به او بدهید .
مربیان
* در صورت عملی بودن ، روز یا هفته ای را به عنوان روز یا هفته “پیاده روی تا مدرسه ” برنامه ریزی کنید .
* موضوعات ایمنی و بقا را در درس ها بگنجانید ، اما تا حد امکان تمام بحث ها را مثبت نگه دارید : ترس از ” خطر بیگانگان ” ممکن است از کنترل خارج شود و اعتماد به نفس بچه ها را در هم بشکند .
گردآورنده : حلما ریگی
۷۸۶
دیدگاه های ارسال شده توسط شما ، پس از تایید مدیر سایت یا دبیر بخش خبری در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت باشد منتشر نخواهد شد.