پایگاه اطلاع رسانی بانوی بلوچ

۱۴۰۱-۰۱-۰۱

خواص درمانی گوشت بلدرچین

اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در facebook

گوشت بلدرچین به لحاظ ارزش غذایی و درمانی، بسیار مورد توجه است. از جمله خواص گوشت بلدرچین درمان ضعف اعصاب و ناراحتی‌های روانی و بی‌خوابی است.

از آن‌جایی که بسیاری از متخصصان طب سنتی خوردن مرغ با طبیعت سرد را مفید نمی‌دانند پس باید به دنیال جایگزین مناسبی برای آن گشت. یکی از پرندگانی که اتفاقا طبع گرم و خشک و گوشت لذیذی هم دارد بلدرچین است. این پرنده اگرچه جثه ریزی دارد اما خواص درمانی فوق‌العاده‌ای در گوشت آن نهفته است.

گوشت بلدرچین منبع خوب نیاسین، فسفر، مس، روی، آهن، سلنیوم و غنی از ویتامین‌های ۱ B 2 ،B ، و ۶ B است. لذا وجود این عناصر معدنی و ویتامین‌ها در گوشت بلدرچین موجب شده که برای امراضی چون آسم، تشنج، فشار خون، ضعف اعصاب و یا در مواردی ناراحتی‌های روانی، عقب‌افتادگی جسمی و همچنین بی‌خوابی داروی معجزه‌آسایی محسوب شود. به همین دلیل در اغلب نقاط دنیا پزشکان برای افراد مسن و از کارافتاده که احتیاج مبرمی به بازیابی سلامت و شادابی روحی و جسمی دارند مصرف گوشت این پرنده را تجویز می‌کنند.

طبیعت بلدرچین گرم و خشک و چاق‌کننده بدن است. نرم کننده پوست بدن بوده و مصرف گوشت آن سبب تقویت و تحریک نیروی جنسی در زنان می‌شود. یک کارشناس طب سنتی بیان داشت: پخته بلدرچین بهتر از کباب آن است همچنین زیاده روی در مصرف آن موجب ایجاد سردرد می‌شود. برای اصلاح آن بهتر است همراه ترشی و روغن و کمی شیرینی پخته شود.

تنظیم‌کننده عملکرد قلب، عروق و دستگاه عصبی و دستگاه گوارش و جلوگیری از تنگی نفس یا آسم,  مناسب برای مصرف در دوران بارداری و سنین رشد و همچنین شیرخواران و کودکان به دلیل داشتن بافت نرم و هضم آسانش,  فاقد کلسترول مضر و تقویت کننده قوای جسمی و جنسی و افزایش تمایلات جنسی به ویژه با مصرف تخم این پرنده,    استحکام عضلات و استخوان‌ها,  دفع مواد رادیواکتیو و سرطان‌زا و فلزات سنگین حاصل از آلودگی هوا ,  تنظیم خواب و افزایش مقاومت بدن

نکاتی در رابطه با مصرف بلدرچین

– به هنگام خرید گوشت بلدرچین قبل از هر چیز از تاریخ انقضای آن اطمینان حاصل کنید.

– گوشت خام بلدرچین در یخچال به مدت دو روز، و گوشت پخته آن حداکثر سه روز قابل نگهداری است. همچنین گوشت منجمد بلدرچین را تا سه ماه در فریزر می‌توان نگه داشت.

– گوشت تازه بلدرچین باید بدون بو، کاملاً تمیز و عاری از هر گونه بقایای پر باشد و بهتر است در اولین فرصت ممکن پس از خرید، آماده مصرف شود.

– جهت رفع انجماد گوشت بلدرچین هیچگاه بلدرچین منجمد را در درجه حرارت اتاق جهت رفع انجماد نگذارید. بهتر است آن را در یخچال گذاشته تا در طول شب رفع انجماد شود. همچنین می‌توانید با غوطه‌ور کردن آن در آب سرد، رفع انجماد کنید.

منبع: دانشنامه رشد

فرستنده :مهین صیادی از زابل

۷۸۶

اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در facebook
انتهای پیام/

دیدگاه های ارسال شده توسط شما ، پس از تایید مدیر سایت یا دبیر بخش خبری در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت باشد منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *