
تغذیه صحیح در قدرت یادگیری کودکان موثر است و نخوردن صبحانه میتواند اثرات منفی بر یادگیری آنها داشته باشد. اگر مدت زمان ناشتایی و گرسنه ماندن طولانی شود، نگهداری قند خون در صورتی که مغز قادر به فعالیت طبیعی خود باشد دشوارتر شده و یادگیری و تمرکز حواس مختل میشود. افزایش نسبی قند خون موجب بهبود عملکرد مغز و یادگیری کودکان مدرسهای می شود .
برای اینکه کودکان سنین مدرسه اشتهای کافی برای خوردن صبحانه داشته باشند بای شام را در ابتدای شب صرف کنند و شبها در ساعت معینی بخوابند تا صبح بتواند زودتر بیدار شده و وقت کافی برای خوردن صبحانه داشته باشند.
والدین خوب باید سحرخیزی، ورزش و نرمش صبحگاهی و خوردن صبحانه در محیط گرم خانواده را تشویق نمایند. غذایی مثل فرنی (آرد برنج یا آرد گندم با شیر و شکر)،شیر برنج ،حلیم و عدسی اغلب مورد علاقه کودکان این سنین هستند و از ارزش غذایی بالایی نیز برخوردارند. این غذاها را می توان در وعده صبحانه به کودکان داد غذاهایی از قبیل نان و پنیر و گردو ،نان وتخم مرغ و کره،نانو کره و مربا یا نان و کره و خرما همراه با یک لیوان شیر یک صبحانه سالم و مغذی برای کودکان سنین مدرسه به شمار میروند .یکی از دلایل نخوردن صبحانه در دانش آموزان تکراری و یکنواخت بودن آن است .تنوع در صبحانه دانش آموزان را به خوردن صبحانه تشویق می کند.
کتاب تغذیه ی سالم ازدکتر محمد کیاسالار و همکاران
فرستنده: فریبا نارویی از زهک
۷۸۶
دیدگاه های ارسال شده توسط شما ، پس از تایید مدیر سایت یا دبیر بخش خبری در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت باشد منتشر نخواهد شد.