
گرچه دوران سالمندی به سنین بالای ۶۰ سال گفته میشود ولی تغییرات سالمندی از سالها قبل آغاز میشود. توجه به تغذیه در این دوران به دلیل تغییر نیازهای تغذیه اهمیت دارد .همچنین رعایت اصول تغذیه صحیح در سنین میانسالی و سالمندی سبب میشود فرد سالهای باقیمانده عمر خود را به سلامت و نشاط و راحتی بیشتر طی نماید و کمتر در معرض اضافه وزن، چاقی و بیماریهای شایع همچون فشار خون بالا ،چربی خون بالا، دیابت و پوکی استخوان قرار بگیرد. مهمترین راهنمای تغذیه ای برای این سنین تهیه غذاهای ساده و کم حجم است که تمامی نیازهای فرد به مواد مغذی را تامین کرده و در حین آن متناسب با فرهنگ مصرف فرد باشد .بدین منظور مصرف متعادل و روزانه مواد غذایی شامل همه گروه های غذایی توصیه میشود. تاکید در برنامه غذایی سالمندان بر مصرف مواد غذایی کم چرب و کم کلسترول (مانند شیر و لبنیات کم چرب، کاهش مصرف روغن، کره خامه و...)کم نمک و پرفیبر (حبوبات، سبزی ها ،میوه ها و نان های سبوس دار )است.
کتاب تغذیه ی سالم ازدکتر محمد کیاسالار و همکاران
فرستنده: فریبا نارویی از زهک
۷۸۶
دیدگاه های ارسال شده توسط شما ، پس از تایید مدیر سایت یا دبیر بخش خبری در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت باشد منتشر نخواهد شد.