
عجله داشتن در انجام کارها سبب میشود تا فرد مضطرب و پریشان شود. چرا که همواره به دنبال انجام هر چه سریعتر کارهایش است. در نتیجه هیچ زمانی برای لذت برن از زمان حال باقی نمیماند. منشأ این شتابزدگی میتواند ترس ناشی از احساس خلا نهفته در فرد باشد. اضطرابی که هر زمان در فرد ظاهر میشود، احساس میکند که هویت واقعی خود را گم کرده است و برای از بین بردن این احساس هر کاری میکند تا با پر کردن زمان خود بتواند هویت خود را بدست بیاورد.
مهارت نه گفتن را بیاموزید. نه گفتن به کارهای غیر ضروری، به شما فرصت کافی را برای انجام کارهایی که دارید میدهد
آرامش داشته باشید. شرط لازم برای عجله نکردن در انجام کارها حتی در شرایط بحرانی حفظ آرامش است. با داشتن آرامش میتوانید در هر شرایطی بهترین تصمیم را داشته باشید.
ورزش کنید. ورزش بازدهی فکری و بدنی شما را افزایش میدهید. ورزشهایی مانند یوگا، مدیتیشن و … به شما در کاهش اضطراب و استرس کمک میکند.
به تلفن همراه خود جواب ندهید. تلفن همراه به منظور انجام کارها و رفاه شما مور استفاده قرار میگیرد؛ نه برای خدمت رسانی به کارهای دیگران. اجازه ندهید تلفن به یک دردسر و عاملی برای ایجاد وقفه در کارهایتان در طول روز تبدیل گردد.
همانطور که پیشتر هم گفتیم عجول بودن از استرس و اضطراب نشأت میگیرد و همین امر به صورت چرخهای معیوب ادامه مییابد؛ بدین معنا که خود عجله کردن اضطراب شما را افزایش میدهد. به همین دلیل توصیه میشود برای کاهش و درمان استرس خود از مشاوره کنترل استرس کمک بگیرید و مهارتهای کنترل اضطراب را بیاموزید.
منبع : مجله هنر زندگی
تهیه وتنظیم : مهرانگیز امیرزهی
۷۸۶
دیدگاه های ارسال شده توسط شما ، پس از تایید مدیر سایت یا دبیر بخش خبری در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت باشد منتشر نخواهد شد.