
موثرترین و مهمترین نقش و معنای بانوان در فرهنگ ایرانی اسلامی، «مادری» و «همسری» است و این زنان هستند که میتوانند بنیان زندگی اسلامی را در خانواده پایهگذاری و توسعه دهند.
به گزارش خبرنگار کانون فرهنگی بانوی بلوچ از ایرانشهر در تاریخ ۲۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱به همت کانون فرهنگی بانوی بلوچ در راستای خدمت گزاری به جامعه بانوان ، کارگاه آموزشی سبک زندگی اسلامی ، با کارشناسی سرکارخانم سکینه ناروئی و با حضور جمعی از بانوان در روستای کلنیک تاج محمدخانی شهرستان ایرانشهر بارعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد.
خلاصای از مطالب ارائه شده در کارگاه به شرح ذیل می باشد :
سبک زندگی یعنی رفتارهایی که هر فردی برای زندگی خود برمیگزیند از رفتارهای خانوادگی، فامیلی، محلی، شهری گرفته تا واکنشهای کشوری.
از این منظر، میتوان سبک زندگی را ویژگیهای رفتاری انسان تعریف کرد و بر اساس اختلاف این ویژگیها، تعدد سبکها را در نظر گرفت؛ اما این ویژگیها از دیدگاههای مختلف قابل تقسیم به اشکال مختلف است؛ گستره این تقسیمبندی سبک زندگی فردی، خانوادگی، گروه خاص، افراد یک شهر یا منطقه و زندگیهای بینالمللی تا سبک زندگی دینی و غیر دینی، خداباور و بیاعتقاد به خدا و … را شامل میشود.
همه میدانیم که محور هر نوع تربیتی خانواده است؛ مهمترین کانون اجتماعی که کودک بر آن پای میگذارد و از آن پا میگیرد و طیف گسترده باورها شامل پذیرفتن یا عدم پذیرفتن یک تفکر، اعتقادها، استدلالها برای انجام و عدم انجام کارها و حتی بسته یا باز نگه داشتن فکر برای باورهای جدید و … منشأ گرفته از خانواده است.
نباید فراموش کنیم که دین مبین اسلام بین زن و مرد هیچ تفاوتی قائل نشده است بلکه آنان را مکمل یکدیگر میداند و روابط سالم و خوش رفتاری را سرلوحه روابط عاطفی زوجین قرار داده است.
موثرترین و مهمترین نقش و معنای بانوان در فرهنگ ایرانی اسلامی، «مادری» و «همسری» است و این زنان هستند که میتوانند بنیان زندگی اسلامی را در خانواده پایهگذاری و توسعه دهند.
و برای اینکه بتوانیم سبک زندگی اسلامی ایرانی را در جامعه و خانواده به عنوان سبک غالب توسعه دهیم نیازمند شناخت عوامل بازدارنده این مهم هستیم که کارشناسان این مشکلات را این چنین معرفی کردند:
برای اینکه بتوانیم در راه رسیدن به سبک زندگی اسلامی در خانوادهها و جامعه موفقیتهایی را کسب کنیم نیازمند راهکارهای کارشناسانه هستیم:
مسئولان بدانند که اگر نسل امروز جامعه که خانوادههای آینده را تشکیل خواهند داد را در انتخاب سبک زندگی درنیابند، این افراد بدون شک به سمت الگوهای غربی که از تجمل و زرق و برق بیشتری برخوردار است، گرایش پیدا خواهند کرد و پس از این گرایش، ایجاد تغییر در مسیر زندگی این افراد کاری بس دشوار است.
پس بهتر است برای داشتن جامعه سالم از امروز به دنبال حمایت از سبک زندگی اسلامی در بین افراد باشیم و خانوادهها را در این مسیر یاری کرده و با کمک همه مسئولان و آحاد مردم شاهد احیای سبک زندگی اسلامی به عنوان سبک غالب خانوادهها باشیم.
۷۸۶
دیدگاه های ارسال شده توسط شما ، پس از تایید مدیر سایت یا دبیر بخش خبری در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت باشد منتشر نخواهد شد.