پایگاه اطلاع رسانی بانوی بلوچ

۱۴۰۱-۰۳-۰۱

مصرف زیاد غذاهای خانگی

اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در facebook

با این‌که ممکن است غذاهایی که در رستوران ها و یا فروشگاه ها عرضه می شوند، طعم خوبی داشته باشند، اما نباید جای غذاهای خانگی را بگیرند. غذاهای آماده که در فروشگاه ها عرضه می شوند، معمولا” نمک زیاد و مواد نگهدارنده دارند.غذای رستوران ها به خصوص انواع ساندویچ و پیتزا، علاوه بر این‌که چربی بالایی دارند، مواد مغذی آن ها کم تر است و احتمال آلودگی با لایی نیز دارند.همراه با ساندویچ و پیتزا، سالاد میل کنید، زیرا سبزیجات آنتی اکسیدان های خوبی دارند و می توانند اثر نامطلوب مواد مضر این غذاها را کاهش دهند. در سوسیس و کالباس مواد مضری وجود دارد که در صورت مصرف زیاد می تواند احتمال ابتلا به سرطان را افزایش دهد .بیش از ۲باز در ماه ،غذا های غیر خانگی میل نکنید.

منبع: تغذیه در خانواده

ماهره نورایی فر

۷۸۶

اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در facebook
انتهای پیام/

دیدگاه های ارسال شده توسط شما ، پس از تایید مدیر سایت یا دبیر بخش خبری در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت باشد منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.