پایگاه اطلاع رسانی بانوی بلوچ

۱۴۰۱-۰۳-۰۲

همدلی و هماهنگی درزندگی

اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در facebook

ارتباط نزدیک زن وشوهر با یکدیگر فراتر ازحرف زدن وگوش دادن است.این ارتباط  شامل قدرت هم حسی وهمدلی با طرف مقابل است.بدین معنا که فرد خود راجای همسرش بگذارد ومسایل را از دید او نیز بنگرد تا او بهتر درک کند.

توانایی وقابلیت همدلی دربین برخی از خانوادها حتی بدون تلاش واقعی وجوددارد.آنان می توانند احساس یکدیگر را گاهی حتی بدون کلام درک کنند.

کسانی که در خانواده به واقع با هم ودر کنار هم زندگی می کنند باید عادت(آگاه وحساس بودن نسبت به حالات و ویژگی های طرف مقابل)را در خود پرورش دهند.همدلی یک آگاهی درونی از شخص یا اشخاص دیگر است که شما را به او با درک وتفاهم وهم احساسی پیوند می دهد همان توانایی یا قابلیتی که کمک آن خستگی نومیدی ویا توفیق وشادی را درچهره ی همسر خود حس می کنید،بدون آن که او درباره ی آن سخن گفته باشد،زن ومردی که دارای توانایی هم احساسی وهمدلی هستند،به حقوق طرف مقابل خود احترام می گذارند،هر چند که او نسبت به یک موقعیت مشابه عکس العمل متفاوت نشان دهد.

خوشبختانه حساسیت وآگاهی نسبت به احساسات،عواطف وآرزوها وارزشها وقابلیت های فرد وافراد دیگر کاملا اکتسابی است ومی توان با ممارست آن را کسب نمود.

در درک متقابل همسر،شما می توانید از بروز خیلی از اختلافات  جلوگیری کنید.به عنوان مثال:اگر روزی پدراو به علت بیماری در بیمارستان بستری شد وبرای مراقبت،همسر شما مجبور بود دو هفته در بیمارستان در کنار تختش باشد ویا شیها را کنار او بماند،همدلی وهمکاری وتفاهم ایجاب می کند شما با این امر مخالفت نکنید وبا همدردی وهمدلی،از همسراتان بخواهید تا بهبودی پدرش در کنار اوباشد.چون ممکن است این اتفاق برای پدر شما بیفتد وهمسر شما در صورت همدلی وهمکاری شما،مسلما به شما اجازه خواهد داد که به پدرتان خدمت کنید:زیرا روزهای بد وخوب برای هر کس وجود دارد.

فرستنده:سمانه سارانی از زابل

منبع:نسیم عشق عوامل تحکیم وتزلزل خانواده

۷۸۶

اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در facebook
انتهای پیام/

دیدگاه های ارسال شده توسط شما ، پس از تایید مدیر سایت یا دبیر بخش خبری در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت باشد منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *