پایگاه اطلاع رسانی بانوی بلوچ

۱۴۰۱-۰۳-۰۳

ویژگی‌های  تغذیه ای عسل

اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در facebook

۱.از ویژگی های مهم عسل خاصیت میکروب‌کشی آن است. عسل یک ضدعفونی کننده ی طبیعی است. تحقیقات نشان

می‌دهد گذاشتن آن بر روی زخم ها مانع عفونت می شود. از آن‌جایی که عسل حاوی مواد آنتی باکتریایی است،می تواند به خوبی باعث بهبود زخم ها شود.

۲.مولکول های قند موجود در عسل به راحتی به سایر قندها تبدیل می شوند،لذا حتی حساس ترین معده نیز می تواند آن را به سادگی هضم کند.

۳.عسل در مقایسه با سایر مواد قندی ۴۰درصد کمتر کالری دارد. بدین ترتیب هر چند انرژی عسل بسیار بالاست ،اما به وزن بدن شخص نمی افزاید.

۴.وقتی عسل با میزان مناسبی آب مخلوط شود،پس از ۷ دقیقه در جریان خون پخش می شود وبا آزاد سازی مولکول قند به عملکرد بهتر مغز که اصلی ترین مصرف کننده ی قند در بدن است،کمک می کند ومانع بروز خستگی می شود.

۵.عسل در درمان آلرژی های فصلی برای ساکنان مناطقی که عسل از گل های همان منطقه به دست آمده ،بسیار مفید است.

۶.عسل به علت داشتن گلوکز وفروکتوز باعث تولید انرژی سریع (سوختن گلوکز)و طولانی(سوختن فروکتوز) می گردد.مصرف مرتب عسل برای تقویت قوای جنسی ودرمان ناتوانی های آن بسیار موثر است.

  1. عسل یکی از مواد مفید در مبارزه با قارچ ها و میکروب ها به شمار می آید و می تواند پینه های دست و پا را التیام بخشد.

۸.عسل در محکم ساختن دندان ها ولثه نقش دارد ورنگ دندان را سفیدتر می کند.

۹.عسل سستی وبی حالی عضلات را رفع می کند.

۱۰.عسل برای روده بسیار مفید است.

۱۱.عسل پادزهر خوبی برای مسمویت های غذایی به شمار می رود.

گردآورنده : مهدیه ناظری از کانون زابل

منبع:عسل درمانی (شگفتی قرآن کریم)

مولف:جمشید خدادادی

۷۸۶

اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در facebook
انتهای پیام/

دیدگاه های ارسال شده توسط شما ، پس از تایید مدیر سایت یا دبیر بخش خبری در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت باشد منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *