پایگاه اطلاع رسانی بانوی بلوچ

۱۴۰۱-۰۳-۰۳

پیشگیری و مبارزه با سرطان

اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در facebook

با مصرف پیاز «آنتوسیانین ها» که عامل رنگ تیره پیاز است از گسترش سرطان جلوگیری می کند ، همچنین یک فلاوونوئید به نام کورستین نیز با کوچک کردن اندازه توده های سرطانی، همان تاثیرات را ایجاد می کند .

هر نوع پیاز صرف نظر از رنگ آن می تواند به از بین بردن سرطان کمک کند. پیاز مسیرهایی را فعال می سازد که سلول های سرطانی را به انجام مرگ، تشویق می کنند.

پیاز با ایجاد یک محیط نامطلوب برای سلول های سرطانی ارتباط میان سلول های سرطانی را مختل می کند که این کار مانع رشد سرطان می شود، اما در میان پیازها، پیاز قرمز، بیشترین تاثیر را در مبارزه با سرطان دارد .

دیگر فواید مصرف پیاز قرمز:

مصرف پیاز قرمز، به پیشگیری از ابتلا به بیماری قلبی کمک می کند .

پیاز قرمز، کلسترول بد را که باعث ابتلا به حملات قلبی و سکته های مغزی می شود، کاهش می دهد

پیاز قرمز کلسترول خوب را که به پیشگیری از ابتلا به بیماری قلبی کمک می کند، در بدن حفظ می کند .

منبع : معجزه گیاهان شفابخش

فرستنده : زهرا شاقوزایی از کانون زابل

۷۸۶

اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در facebook
انتهای پیام/

دیدگاه های ارسال شده توسط شما ، پس از تایید مدیر سایت یا دبیر بخش خبری در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت باشد منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *