
صمیمیت با فرزندان به معنای توانایی ایجاد حس نزدیکی و رابطه عمیق با آنهاست. برخی والدین تصور میکنند که فرزندان باید بزرگ شوند تا بتوانند با آنها ارتباطی نزدیک برقرار کنند، در صورتی که همدلی با فرزندان باید از کودکی آغاز شود تا مهارتهای دوست داشتن و صمیمی شدن را از همان کودکی یاد بگیرند.
در یک خانواده سالم همه اعضا با یکدیگر احساس نزدیکی کرده و خود را جزئی از یک کل میدانند، پس در زمان سختی به حمایت یکدیگر میشتابند و اجازه نمیدهند عضوی از این خانواده در هر موقعیتی که باشند، به سختی بیافتد. اگر احساس میکنید با وجود تلاشهایتان هنوز هم از نتوانستهاید با فرزندان و دیگر اعضای خانواده رابطهای صمیمانه برقرار کنید، زمان آن رسیده تا از مشاوره خانواده استفاده نمایید
احترام به فرزندان و گوش دادن به صحبتهای آنها، باعث میشود فرزندان حس ارزشمندی را در وجود خود حس کرده و احساس تعلق پذیری داشته باشند.
با محبت به فرزندانتان به آنها آرامش و اطمینان بدهید. همچنین مشارکت دادن آنان در تصمیم گیریها باعث افزایش اعتماد به نفس در نوجوانان و استقلال در آنها میشود.
با فرزندان خود صحبت کنید و از دغدغهها و مشکلات آنها جویا شوید، حامی فرزندانتان باشید و سعی کنید راه حلی برای مشکلاتشان پیدا کنید.
به عهدهایی که با فرزندان خود میبندید عمل کنید، رازدار خوبی باشید تا اعتماد فرزندتان را جلب کنید.
۵- برای صمیمیت با فرزندان، انتظارات و خواستههای خود را از فرزندانتان تعیین کنید و به گونهای آنها را مطرح کنید که بتوانند درک کنند.
به جای فرزندانتان تصمیم نگیرید و به آنها حق انتخاب دهید تا آنچه را که میخواهند انجام دهند. در مواجهه با اشتباهات نوجوان خود با صحبت کردن سعی کنید مسئله را حل کنید. در تصمیم گیریها خودخواه نباشید.
در آخر فرزندانتان را همانطور که هستند بپذیرید و از مقایسه کردن آنها و فرق گذاشتن بین فرزندان اجتناب نمایید، فقط سعی کنید زمینهی رشد آنها را فراهم کنید.
منبع : مجله هنر زندگی
تهیه وتنظیم : مهرانگیز امیرزهی
۷۸۶
دیدگاه های ارسال شده توسط شما ، پس از تایید مدیر سایت یا دبیر بخش خبری در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت باشد منتشر نخواهد شد.