
به راستی آیا غیر از کانون گرم خانوادگی جایی را میتوان سراغ داشت که برای جوانان پناهگاه مطمئنی باشد؟
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری زنان بلوچ از زهک، صبح روزچهارشنبه ۴/۳/۱۴۰۱کارگاه آموزشی آیین همسرداری با موضوع اهداف ازدواج، با حضور جمعی از بانوان به همت کانون فرهنگی زنان زهک و با کارشناسی سرکار خانم نارویی ، در مسجد روستای دهنو سردارشهرستان زهک برگزار شد.
خلاصه ای از مطالب ارائه شده در کارگاه به شرح زیر می باشد:
همه پسران و دخترانی که به سن رشد و بلوغ میرسند بزرگترین آرزویشان این است که ازدواج کنند، با تشکیل زندگیِ مشترک زناشویی، استقلال و آزادی بیشتری به دست آورند و یار و مونس و محرم رازی داشته باشند. آنان ازدواج را آغاز زندگی سعادتمندانه خویش میدانند و برایش جشن میگیرند.
انتخاب همسر و تأسیس زندگیِ مشترک خانوادگی یک خواسته طبیعی است که در وجود انسانها نهاده شده است. و این خود یکی از نعمتهای بزرگ الهی است. به راستی آیا غیر از کانون گرم خانوادگی جایی را میتوان سراغ داشت که برای جوانان پناهگاه مطمئنی باشد؟ علاقه به خانواده است که انسان را از افکار پراکنده و اضطرابهای درونی نجات میدهد. درآن جاست که میتوان یار و مونسی با وفا و مهربان پیدا کرد و در شداید و گرفتاریها یاروغمگسار یکدیگر بود. پیمان مقدس زناشویی رشتهای است آسمانی که قلبها را به هم پیوندمیزند، دلهای پریشان را آرامش میدهد و افکار پراکنده را به سوی یک هدف متوجه میسازد.
خانه، جایگاه عشق و محبت، کانون انس و مودّت و بهترین آسایشگاه است. خداوند بزرگ در قرآن مجید از این نعمت بزرگ چنین یاد میکند:
از خود شما برایتان همسران آفرید تا با آنها انس بگیرید و آرامش خاطر پیدا کنید.
و در میانتان دوستی و مهربانی افکند. و در این موضوع برای اندیشمندان آیات و نشانههایی است.
پیغمبر اسلام صلی الله علیه و آله فرمود:مردی که زن نداشته باشد مسکین و بیچاره است گرچه ثروتمند باشد. و زنی که شوهر نداشته باشد مسکین و بیچاره است گرچه ثروتمند باشد.
و در جایی دیگر فرمود:بنایی در اسلام پایهگذاری نشده که نزد خدا محبوبتر و عزیزتر از ازدواج باشد.
حضرت صادق علیه السلام از مردی پرسید:آیا همسرداری؟ عرض کرد: نه. حضرت فرمود: دوست ندارم یک شب بیهمسر بمانم گرچه مالک تمام دنیا باشم.
آری، خدای مهربان یک چنین نعمت گرانبهایی را به بشر عطا کرده است، اما افسوس و صد افسوس که او از این نعمت بزرگ قدردانی نمیکند و چه بسابه علت نادانی و خودخواهی، این کانون مهر و مودت را به زندانی تاریک، بلکه جهنمی سوزان تبدیل میسازد که دیگر اعضای خانواده ناچارند تا آخر عمر در آن زندان تاریک به سر برند و یا پیمان مقدس زناشویی متلاشی شود.
اما اگر زن و شوهر به وظایف خویش آشنا بوده و به آنها عمل کنند، محیط خانه، مانند بهشت، باصفا و دوست داشتنی خواهد شد.
عوامل مختلفی در به وجود آمدن اختلافهای خانوادگی نقش دارند؛ عواملی همچون مسائل اقتصادی، تربیت خانوادگی، محیط زندگی و دخالتهای بیجای دیگران. اما به عقیدهنگارنده، مهمترین عامل ناسازگاری و اختلافات داخلی، آشنا نبودن زن و شوهر به وظایف زناشویی خود و عدم آمادگی برای ایجاد زندگی مشترک است. برای بر عهده گرفتن هر مسئولیت و انجام هر کاری، آشنایی و آمادگی، شرطی اساسی است و …..
فرستنده: کانون فرهنگی زنان زهک
۷۸۶
دیدگاه های ارسال شده توسط شما ، پس از تایید مدیر سایت یا دبیر بخش خبری در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت باشد منتشر نخواهد شد.