پایگاه اطلاع رسانی بانوی بلوچ

۱۴۰۱-۰۴-۰۷

ادویه گِرم مصاله بلوچی

اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در facebook

این ادویه خانگی و  کاربردی رو خود شما می‌توانید درست کنید و برای انواع غذاها و خورشت ها استفاده کنید.

این را در نظر داشته باشین ادویه های خانگی و دست ساز قابل قیاس با ادویه های بازاری پاکتی و  کیلویی نیستن .

ادویه های مورد نیاز:

تخم گشنیز ۱۵۰گرم، زیره سبز ۱۵۰گرم، دارچین ۴۵گرم، فلفل سیاه ۴۵گرم، زنجیبل خشک‌ ۲۰گرم، هل سیاه ۵عدد، هل سبز ۵عدد، برگ بو ۳برگ، فلفل قرمز ۱۰گرم، زیره سیاه ( اختیاری).

اگه دوست ندارین تند باشه فلفل های قرمز رو حذف کنید.

به هر حال ادویه ای که خودت درست میکنی بعد از پاک کردن و دور ریختن مواد زائد با کیفیت بالایی درست میشه و ازش مطمئن هستی که خاک و مواد دیگه ای نداره.

میشه تو انواع بریانی ها علاوه بر ادویه های بریانی از این ادویه هم استفاده کرد.

فرق این ادویه گِرم مصاله با ادویه گِرم مصاله هندی اینه که تو ادویه هندی از میخک و ادویه ستاره ای استفاده میشه ولی من استفاده نمیکنم چون طعم ادویه و غذاها کمی تلخ و ناخوشایند میشه که با ذائقه ما خیلی جور در نمیاد.

برای اینکه ادویه شما خوش طعم و خوش بو در بیاد باید مقدار دقیق هر ادویه رو بلد باشین که از هر ادویه چه مقدار استفاده بشه چون کم و زیاد شدن هر قلم از ادویه ممکن هست باعث بد طعم شدن ادویه بشه.

ادویه ها نقش خیلی مهمی تو خوشمزگی غذاها دارند.

همانطور که میدانید ادویه و فلفل نقش خیلی پررنگی تو فرهنگ غذایی مردم بلوچستان دارد.

«مواد ذکر شده را باهم آسیاب کنید و سپس در ظرف مخصوص ادویه نگهداری کنید.»

امرا

۷۸۶

اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در facebook
انتهای پیام/

دیدگاه های ارسال شده توسط شما ، پس از تایید مدیر سایت یا دبیر بخش خبری در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت باشد منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *