پایگاه اطلاع رسانی بانوی بلوچ

۱۴۰۱-۰۴-۰۸

پروتئین برای توانمند ساختن مغز

اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در facebook

اسیدهای آمینه واحد تشکیل دهنده پروتئین اند که نقش کلیدی در بدن انسان ایفا می کنند و یکی از کارکردهای اساسی اسیدهای آمینه ساختن پیام رسانان عصبی است . پیام رسانان عصبی ٬ پیک های شیمیایی تخصص یافته ی اند که امکان برقراری ارتباط میان سلول های مغز را فراهم می کنند . بر هم خوردن تعادل و نارسایی پیام رسانان عصبی ٬ موجب بروز اختلال های خلقی و هیجانی ٬ اختلال در یادگیری و حافظه ٬ اختلالات حرکتی و تعادلی ٬ اختلال در هوشیاری و خواب و اختلالات تغذیه ایی می شود . بنابراین لازم است که ماده خام برای عملکرد درست مغز در اختیاز آن قرار گیرد .

بهترین منابع پروتئین حیوانی؛ تخم مرغ، گوشت قرمز بدون چربی، مرغ و ماهی (البته ماهی سالم و بدون آلودگی) هستند. درست است که ماهی به عنوان غذای مغز شهرت یافته است؛ اما به سبب آلوده شدن گوشت ماهی به سموم مختلف، توصیه می شود که بیش تر از هفته ای یک بار مصرف نشود. حبوبات، آجیل، تخمه های گیاهان و غلات کامل نیز غنی از پروتئین اند؛ اما شاید حاوی همه آمینواسیدهای ضروری نباشند.

منبع: مبانی روان شناختی و تربیتی (پرورش فرزند هوشمند )

چگونه قدرت مغز و ظرفیت هوشی کودکان و نوجوانان را افزایش دهیم ؟

نویسنده گان: دکتر غلامعلی افروز ، مرجان حسنی راد

حلما ریگی

۷۸۶

اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در facebook
انتهای پیام/

دیدگاه های ارسال شده توسط شما ، پس از تایید مدیر سایت یا دبیر بخش خبری در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت باشد منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.