
الگوی ایرانی اسلامی الگوی توسعه نیست، بلکه الگوی پیشرفت است .رهبر معظم انقلاب اسلامی میفرمایند: «امروز اگر بخواهیم همه مقاصد و آمال کشور، مردم و دولت را در یک مفهوم خلاصه کنیم، آن مفهوم پیشرفت ایرانی اسلامی است.»یعنی یک گفتمان در برابر گفتمان توسعه شکل دادهاند.شما قرآنیان رسالت سنگینی دارید و در این تراز هستید، کافیست جایگاهی که دارید را باور کنید و برای آن آماده شوید.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بانوی بلوچ از ایرانشهر ، به همت کانون فرهنگی بانوی بلوچ در راستای خدمت گذاری و اطلاع رسانی به جامعه بانوان در تاریخ ۱۲ تیرماه ۱۴۰۱ کارگاه آموزشی بصیرت افزایی با موضوع (جهاد تبیین مسیری برای هویتبخشی به جامعه بانوان)با کارشناسی سرکار خانم لیلا سجادی در محل دفتر کانون فرهنگی بانوی بلوچ شهرستان ایرانشهر با حضور جمعی از بانوان اهل تشییع و تسنن برگزار شد .
خلاصه ای از مطالب ارائه شده در این کارگاه به شرح ذیل می باشد:
جهاد تبیین مسیری برای هویتبخشی به جامعه بانوان
امروز انقلاب اسلامی در مجرای سنتهای مختلف الهی قرار گرفته است که باید برای جامعه بیان شود. چرا باید صرفاً شاخصهایی که تمدن غربی در مجموع اساسنامهها و بیانیههای خودش تعیین کرده، تراز فکری جامعه را مشخص کند؟ غرب برای اینکه بتواند کشورها را کنترل کند و نگاه خود به انسان را در جامعه رواج دهد، شاخصهایی را تعریف کرده مثل شاخص برای رشد زنان که به نظر جذاب میرسد، اما در نهایت به نفع زنان نیست، چون خانواده را ندیده است. زن را خارج از خانواده و عاطفه مادری تعریف کرده، شاخص معرفی کرده تا بتواند دنیا را کنترل کند و بنابراین تراز تعریف میکند و میگوید هر کشوری به این شاخصها رسید، کشور توسعهیافته است.
الگوی ایرانی اسلامی الگوی توسعه نیست، بلکه الگوی پیشرفت است .رهبر معظم انقلاب اسلامی میفرمایند: «امروز اگر بخواهیم همه مقاصد و آمال کشور، مردم و دولت را در یک مفهوم خلاصه کنیم، آن مفهوم پیشرفت ایرانی اسلامی است.»؛ یعنی یک گفتمان در برابر گفتمان توسعه شکل دادهاند. در چنین صحنهای، شاخصهای رشد جامعه اسلامی را باید از قرآن استخراج کنیم و در رابطه با اینکه امروز باید به دنبال اشتغال بانوان باشیم یا خیر؟ مادری و خانواده کجای برنامهریزی ما قرار داشته باشد؟ باید نگاه قرآنی بیاید و تعریفی برای جامعه ارائه دهد. شما قرآنیان رسالت سنگینی دارید و در این تراز هستید، کافیست جایگاهی که دارید را باور کنید و برای آن آماده شوید.
«جهاد تبیین»، مسیری برای هویتبخشی به جامعه بانوان است برای اینکه خود را پیدا کنند. قبل از اینکه زنان بتوانند در مسیر جهاد تبیین به انقلاب اسلامی خدمت کنند درواقع جهاد تبیین مهمترین فرصت برای هویتبخشی به زنان است، چون مهمترین بسترهای اثرگذاری جهاد تبیین در مناسبات و ارتباطات معمول زندگی زنان است. امروز در تبلیغ، مسأله اول، ایجاد انس است. در تبلیغ مؤثر باید بیش از اینکه زبان باشید، گوش باشید. کافیست زنان انقلابی ما امروز رسالت خود را درک کنند.
یکی از شاخصها، سخنوری و سخنورزی ویژه بانوان و دیگری محبتورزی آنهاست. بنابراین وظیفه و رسالت بانوان در تبیین قرآنی، اینجا جدی میشود. بانوان قرآنی رسالت سنگینی در تبیین دارند، زیرا خداوند هم به جهت فهم قرآنی آنها رسالتی بر عهده آنها گذاشته و هم به جهت ظرفیتهای انسانی زنانه آنها، لذا زن قابلیت بالایی برای سخن گفتن دارد. شاید خیلی وقتها ما آسیبها را در این حوزه دیدهایم که فضای زنانه ما به خیلی از مشکلات و فاصلهگذاریها میرسند، اما این قابلیتی که میتواند منشاء آسیب باشد، در عین حال منشاء خیلی از خیرات و برکات نیز میتواند باشد. امروز در دنیایی قرار داریم که به قول فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی «جنگ، جنگ روایتهاست» در این جنگ، دشمن، روایت خود را از واقعیتها و ظرفیتهای موجود به جامعه ما القا میکند و در چنین شرایطی رسالتی که رهبر معظم انقلاب اسلامی برای ما تعریف کردند، بحث جهاد تبیین است که میفرمایند: «جهاد تبیین، امری ضروری، قطعی و واجب فوری است» در این زمینه، همه ما مورد خطاب ایشان هستیم و قرآنیها رسالت ویژهای در جهاد تبیین دارند.
۷۸۶
دیدگاه های ارسال شده توسط شما ، پس از تایید مدیر سایت یا دبیر بخش خبری در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت باشد منتشر نخواهد شد.